Asu 14.4.

Huomenta!

Tässä melkein päivänasua lauantailta, kun lähdin poikaystäväni kanssa syömään. Funny story, olin kyseinen asu päälläni kotona jo varmaan monta tuntia ennen lähtöä, kunnes juuri ennen ovesta ulos astumista tajusin ettei mikään takeista sovi yhdistelmään ja äkkiä vaihto toisenlaiseen asuun :D Pienet ovat pienen ihmisen ongelmat ;)

Tykkäsin kuitenkin asusta itse kovasti ja koska lähiaikoina on tiedossa pari tilaisuutta, johon voisin tuon ylleni pukea, päätin kuitenkin kuvata asun omaksi inspiraatiokseni. Silloin päällystakinkin voisi toivottavasti jo jättää kotiin!

Bleiseri / Zara
pusero / Stradivarius
farkut / Zara
laukku / MK
kaulakoru / Lindex

Onneksi en silloin palauttanut tuota valkoista bleiseriä! Olen myös niin tykästynyt tuohon statement-kaulakoruuni, että tahtoisin ehdottomasti niitä pari lisää. Olenkin yrittänyt metsästää sopivaa Ebaysta, toistaiseksi vielä tuloksetta. Minulla on niin selvä visio siitä millaisen haluaisin, että sen löytämisessä voi mennä tovi hehe ;) Mahtaako teillä olla vinkkejä hyvistä tämänhetkisistä statement necklace-apajista?

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa :) Minulla alkaa valmennuskurssilla pääsykoekirjoista vaikeimman käsittely, joten aikamoisen tiukka viikko voi olla tiedossa, huijui!

27 thoughts on “Asu 14.4.

 1. ihanan yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus!:) pukisin itekkin päälleni milloin vain;) ..tosin kulta vaihtuisi hopeaan, hih:)

 2. Aivan ihana keväinen asu taas jälleen :-) Itsekin olen ihan täysin hurahtanut noihin statement koruihin, vaikka arkena kaulassa roikkuukin melkein aina perinteinen kultainen ketju muutamalla tärkeällä riipuksella. Näyttävämmät korut tuovat simppeleihinkin asuihin niin helposti vähän juhlavuutta :) Itse olen bongaillut aina välillä Forever21'ilta muutamia aika kivoja statement koruja. Sieltä pystyykin nykyään tilailemaan ihan Euroopan sisällä eikä hinnat muutenkaan ole kauheen kovia.

  Ja hirmuisesti puhtia taas uuteen viikkoon! Mikä kirja tiellä on tällä viikolla käsittelyssä? Meillä on tämä viikko ns. vapaa lukuviikko ja torstaina jo harkkakoe 3. Vähän hassua että se on jo nyt, kun meillä vasta perjantaina oli toinen koe, mutta ainakin on motivaatioita pakertaa alkuviikko, että saataisiin taas vähän parempia pisteitä. Toinen harkkakoe meni kyllä jo huomattavasti paremmin kun ensimmäinen ja sainkin jo lähemmäs 20 pistettä. Tuntuu niin kivalta kun huomaa jo osaavansa asioita! :) Niin ja noista opettajista kun oli puhe niin meillä oli viime viikolla muutama kansiksen luento ja mä niin toivon, että teillä on siinä eri luennoitsija kun meillä. En tiedä oliko hän edes lukenut kyseistä kirjaa, kun enemmänkin tunnit meni sellaiseen yleiseen taloustieteestä höpöttelyyn ja itseä ei ainakaan kiinnosta tässä vaiheessa kuunnella mitään “tätä teidän ei sitten tarvitse tietää pääsykokeessa”-tietoa :D Noh pitää itse sitten pakertaa kahta kauheammin!

 3. Oi oi, aivan täydellinen asu! Valkoinen bleiseri on ihanan raikas ja keväinen. :) Ite en ole yhtään innostunut statement-kaulakoruista. Omaan asuusi sopii ja näyttää superhyvältä, mutta meikäläiselle not not. :D

 4. Kiitos kovasti Katariina! :) Hih, hopeakaan ei varmasti olisi lainkaan huono vaihtoehto tuohon rinnalle ;)

 5. Kiitos taas Pauliina! <3 Ja hei tsekkaanpa tuon Forever 21:sen, monia paikkoja olen jo kolunnut läpi, mutta sitä en ole tullut ajatelleeksikaan :)

  No kuule meillä alkoi se ihana kvantitatiivinen analyysi eli matikka ja olen aivan pulassa sen kanssa.. Meikäläisen matemaattinen hahmottaminen ja ymmärtäminen ei ole ihan huippuluokkaa ja lukiossakin oli vaikeuksia lyhyen matikan kanssa. Punnitsenkin nyt “tuhlaanko” aikaa tuohon vai keskitynkö muihin aiheisiin :/ Äää!

  Voi vitsit, että olet vetänyt hyvät pisteet! Kohtahan ei ole epäilystäkään siitä, pääsetkö sinne Turkuun ;) Meillä on ollut vasta yksi hpk, ensi viikolla seuraava. Voiei, toivottavasti meillä olisi joku pätevä maikka kansiksessa.. Tosi harmi :/ Ainiin, matikan maikka vaikutti kyllä hirmu symppikseltä, toivottavasti olisi teillä sama! :)

  Tsemppiä sinullekin taas uuteen viikkoon!

 6. Kiitos paljon Niina! Minäkin olen kyllä aivan ihastunut tuohon valkoiseen bleiseriin, ihana juuri näin kevääksi :) Minulla kesti aika kauan lämmetä statement-kaulakoruille, mutta enää ei olekaan sitten paluuta hehe ;)

 7. Heippa Katariina! Kiitos hirmuisesti ilahduttavasta kommentistasi :) Tervetuloa seurailemaan ja kiva kun jätit jäljenkin itsestäsi!

 8. Mulla on kyllä niin sama ton matikan kanssa, vaikka lyhyessä pärjäsinkin ihan hyvin :p Mä en luultavasti käytä siihen kauheesti aikaa ennen noita luentoja, koska se laskiksen opettaja sano että ne asiat on esitetty siinä kirjassa tosi hankalasti, vaikka ne ei loppujen lopuks oo kamalan vaikeita. Toivon, että ne aukeis sitte ees vähän :) Tosin ajattelin kyllä pyrkiä siihen, että muut olis niin hallussa ettei tosta tarvitsis moneen vastata.

  Täytyy toivoa, että sullakin aukeis tän viikon aikana ees jonkin verran. Onneks se vie vaan osan pisteistä niin ei varmasti oo toivo menetetty, vaikka vastailis vaan noihin neljään muuhun! :)

 9. Hei kun sinulla on tuo LV Neverfull (jos oikein oon katsonut?) niin ootko ostanut sen ihan Helsingin liikkeestä? Jos olet niin mikä oli hinta silloin? Osaisitko kertoa myös Speedy 35:n hintaa Helsingin myymälässä? Olen LV:n kotisivuilta katsellut niiden hintoja, mutta en tiedä ovatko ne Helsingin liikkeessä täysin samat. Olen nimittäin menossa tuossa ensi kuun alussa hakemaan ihka ensimmäistä LV:tä itselleni, ja kiinnostaisi kovasti nuo hinnat :-) Kiitos jo etukäteen jos osaisit vastailla.

 10. Taas kerran oot onnistunu täydellisesti,sulla on pettämätön maku! :) Itselläkin bleiserit ovat kovassa käytössä,mutta valkoinen on vielä ollut hieman vieras. Tästä sai kyllä inspiraatiota ja ehkäpä itsekin voisi valkoiseen bleiseriin totutella. ;)

  Tsemppiä lukemisiin,koita jaksaa! <3

  -Jatta

 11. Kiitoksia! :) No älä muuta sano, välillä kannattaa olla ihan avoimin mielin kauppojen tarjonnan suhteen ;) Minulta löytyy parin vuoden takaa sama malli hopeisena, joten ei ollut epäilystäkään, ettenkö olisi ostanut tänä vuonna tuota kultaista versiota!

 12. Heippa! Minulta löytyy joo Neverfull :) Ostin sen Helsingin liikkeestä, mutta tarkkaa hintaa en nyt millään muista, nekin kun ovat nousseet siitä jo varmaan parin otteeseen. Myöskään Speedy 35:n hintaa en tiedä, itseltäni kun ei sitä mallia löydy. Ranskan LV:n sivuilta tosiaan kuitenkin näkee hinnat, lisäät niihin parikymppiä, niin saat aika tarkalleen hinnan Suomen puolelle :)

  Oi onnea jo etukäteen ensimmäisestä LV:stäsi! Se tunne on kyllä aika ihana kun sen ruskean paperikassin saa ensimmäistä kertaa käteen hih ;)

 13. Voi että, kiitos! :) Minäkin hieman vielä arastelen valkoista bleiseriä, enkä ole osannut yhdistää sitä esimerkiksi arkiasuihin, vaikka bleisereiden suurkuluttajia muuten olenkin. Hurjan kiva kuitenkin, jos sait tästä jotain inspiraatiota!

  Vitsit, te olette kyllä mahtavia <3 Sinun kaltaisesi ihanat vakkarikommentoijat ovat kyllä ihan yksi parhaista puolista tässä koko touhussa :) Kiitos valtavasti tsempistä, sitä tarvitaan! Mukavaa viikkoa! :)

 14. Minäkään en pahemmin kirjaa availlut ennen kurssia, mutta toisaalta olen ehkä sitäkin enemmän pihalla.. Nojoo, täytyy nyt katsoa mitä tuon kanssa tekee! Periaatteessa olisi varaa jättääkin se pois ja keskittyä muihin, mihinkään Helsinkiin kun tässä ei kuitenkaan olla pyrkimässä :) Toivoa siis vielä on hih ;)

 15. Vaikka erilaisia blogeja on tullut jo pidemmän aikaa luettua en kuitenkaan juuri koskaan ole niihin jostain syystä kommentoinut. Mutta sinun blogisi on tehnyt siihen asiaan poikkeuksen! On kyllä päivän piristys kun näkee että sinulta on tullut jotain uutta tänne! Kiitos siis itsellesi että jaksat ilahduttaa meitä,vaikka nyt kun vielä sinulla on lukemista yms. :)

  -Jatta

 16. Ihana tuo koru, itsekin vilkuilen ympärilleni jatkuvasti kivojen statement-korujen toivossa. Omani on myös muuten Lindexiltä! Yllättävä paikka sinäänsä :)

 17. Kiitos! Minulla metsästys tosiaan käynnissä, yhden potentiaalisen vaihtoehdon tosin löysin juuri ;) Olen myös yrittänyt kurkkia Lindexin valikoimia uusien statement-korujen toivossa, sieltäkin kun tosiaan voi tehdä välillä löytöjä :)
  Ps. Kävin katselemassa blogiasi ja vaikuttipa hirmuisen kivalta!

 18. Oi kiitos hirmuisesti Milla ja toivotan sinut tervetulleeksi! :) Käyn kurkkailemassa sinunkin blogiasi, mukavat päivänjatkot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *