Asu 13.4.

Moikka!

Se on perjantai 13. päivä, hui ;) Toivottavasti kenelläkään ei kuitenkaan ole ollut huonoa onnea matkassa tänään! Ihanaa kuitenkin, että viikonloppu on taas täällä, viikot menee ihan hirveässä hujauksessa! Sinänsä hyvä juttu, toisaalta ahdistavaa :D Melkeinpä prikulleen 2 kuukautta pääsykokeeseen, huijui..

Tässä kuitenkin taas tällaista arkiasua, jossa olin valmennuskurssilla tänään. Jaksoin pitkästä aikaa ottaa kuvan jalustan avulla, saa vähän paremmin selvää kuin niistä peilin kautta räpsityistä :) Minä muuten rrakastan tuota Lontoosta ostamaani Massimo Duttin rusettipuseroa, siitä on tullut jo yksi ehdottomista luottopaidoistani. Saksassa asusteleva ystäväni on pian tulossa kotiin,  ja olen suunnitellut hänelle pienimuotoista ostoslistaa, mikäli hän sattuu Hampurissa käydessään ihan vain vahingossa astumaan Massimo Duttin liikkeeseen sisään… ;)

Pusero / Massimo Dutti
farkut / Zara
laukku / LV

Ylläni oli trenssi ja koska pusero on niin ohut, puin varmuuden vuoksi päälleni vielä Mangon lempparineuleeni. Se on juuri näitä kuuluisia akryylikammotuksia, mutta kun minä vain niiin tykkään siitä! Täytyy hankkia se sellainen nyppykone, jolla ehkä voisin vielä yrittää pelastaa neuleen..

Ryhdyn pikkuhiljaa hipsimään kirjastolle päin, oikein leppoisaa viikonloppua kaikille! :)

20 thoughts on “Asu 13.4.

 1. Kiitos L! :)

  Juuri tänään mietin taas itsekseni, miten mahtava tuo Neverfull-malli on! Vaikka tavaraa olisi sisällä kuinka paljon, on se laukuistani mukavin kantaa :) Oikein lämpimät suositteluni siis hih ;)

 2. Haha, minä lisäsin juuri Saksan reissun ostoslistaani tuon puseron! ;D Pitääpä mennä Maissomo Duttin sivuille tekemään kattavempaa listaa ;)

 3. Oioi, toivottavasti löytyy vielä kaupasta ;) Minun on saatava lisää noita ihania valkoisia silkkipuseroita! :D

 4. Onpas ihana pusero! <3
  Mukavaa viikonloppua sinne! :) Itselläkin on kerrankin vapaata. :)

  -Jatta

 5. Voi kiitokset Elisabete! :) Neverfull sopii melkeinpä mihin vaan ja on paras vaihtoehto, kun mukana täytyy rahdata paljon tavaraa ;) Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin!

 6. Mulla on ollut kyllä niin järkky päivä että tosiaan tietää et on ollu perjantai 13… Ei enään näitä! Onneksi päivä on pian ohi. Olo on kuin Aku Ankalla :D

  hyvää viikonloppua!

 7. Jälleen niin kaunis asu <3 Ei sattunut huono onni omalle kohdalle tänään (vai lasketaanko se, että astuin keskellä katua kuoppaan ja melkein taitoin nilkkani, kun korkokengät oli vielä jalassa). :D Mukavaa viikonloppua. :)

 8. Minäkin olen alkanut himoita Neverfullia, nimenomaa juuri saman värisenä kuin sulla. Mitä kokoa laukkusi on?

 9. Oi kiitos Niina <3 Hahah, eikä :D No onneksi näitä huonon onnen päiviä ei ole kovin usein ;) Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin päin!

 10. Kuten sanottua, se on malliltaan yksi ehdottomia suosikkejani! Tykkään siitä niin paljon, että olen suunnitellut jonain päivänä hankkivani sen toisessakin kuosissa, joten voin tosiaankin suositella :)

  Omani on sitä isointa kokoa eli GM, on kyllä korvaamaton silloin, kun mukana kantaa paljon tavaraa, mutta arkilaukkuna usein hieman suurehko :) Mitä kokoa olet ajatelliut hankkia?

 11. Niin arvelinkin, että GM kyseessä. En taida tarvita noin isoa laukkua, joten todennäköisesti päädyn MM:ään. Mutta sittenhän sen näkee kun pääsee livenä testaileen kokoja.
  Mukavaa sunnuntaita! – M –

 12. MM on varmasti loistovalinta :) Itsekin hankkisin seuraavan siinä, mikäli päätyisin joskus ostamaan toisen Neverfullin. Ja nimenomaan, liikkeessä sovitellessa sitten ainakin saa varmuuden :) Aurinkoista sunnuntaita sinullekin!

 13. Jonna olisi kiva tietää minkälaisia kenkiä käytät nyt näin keväällä? Onko jaloissasi saappaat ja niistä heti balleriinoihin vaiko jonkunlaiset välimallit? :)

 14. Heippa! No kuule, painin saman ongelman kanssa itsekin :D
  Olen kulkenut nyt lähinnä vielä saappailla, jotka tosin ovat sitten päivän mittaan hirmu tukalat etenkin luentosalissa istuessa. Siksi olen välillä kulkenut myös valkoisissa Converseissani. Nilkkurit olisivat hyvä välikausimalli, mutta omistan vain korollisia versioita, joita en arkena pahemmin tykkää käyttää.
  Taidan siis siirtyä aika lailla suoraan saappaista baltsuihin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *