What’s in my bag?

Huomenta!

Tällä kertaa kurkataan laukkuni sisään :) Tämä postaus onkin pyörinyt jo monessa blogissa, mutta nyt tuon vielä oman korteni kekoon avaamalla teille omaa laukkuani. Mitään järin suuria yllätyksiä sieltä ei löydy, aika lailla sitä samaa perustavaraa, mitä muutkin naiset kantavat laukussaan päivästä toiseen.

Laukkuna yllättäen Bayswater, se tai Speedy kun tulee usein napattua ensimmäisenä käsivarrelle ulos lähtiessäni. Ihana arkilaukku, joka vetää sisäänsä paljon tavaraa, mutta ei näytä tyhjempänäkään hölmöltä.

Ja tältäpä se sisältö sitten näyttää sohvalle kipattuna!

Kalenteri, Ordning & Redan sellainen, on melkeinpä ehdoton, ilman sitä olisin aivan hukassa. Tosin voisin opetella myös nappaamaan sen kynän mukaan, olisi ihan kiva kaveriksi tuolle kalenterille, niin sinne voisi merkitäkin liikenteessä ollessa jotain.. :D Sitten tietysti puhelin, joka kulkee kolhiintumatta laukun pohjalla tuosa Mulberryn pussukassa ja avaimet. Ilman lompakkoakaan ei kovin pitkälle pötkittäisi ;)

Longchampin pienessä näppärässä meikkipussukassa kulkevat parit vakiohuulirasvani- ja kiiltoni. Sieltä löytyy usein myös tuo The Body Shopin sitruunainen käsidesi, sekä kuiville kätösilleni Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream-käsirasva.

Minun kaltaiselleni syöpölle laukussa on myös usein varattuna jotain pientä purtavaa, kuten nuo myslipatukat, sekä tietysti purkkapussi. Laukustani löytyy myös lähes aina näinä aurinkoisina kevätpäivinä aurinkolasit.

Sellaisia perusjuttuja löytyy minun laukustani :)

15 thoughts on “What’s in my bag?

  1. Kuva ei aina kerro koko totuutta hih ;) Toisinaan sieltä löytyy myös kaiken maailman kuitteja ja kääreitä ja papereita! :D

  2. Kiva että tykkäsit Noora! :) Kyllähän se on vähän hassua esitellä laukkunsa sisältöä, mutta toisaalta tykkään itsekin kurkkailla tämän muodossa toisten laukkuihin ;)

  3. Aivan ihana blogi sinulla!:) Oot todella kaunis ja tyylikäs. Jään innolla seuraamaan tätä sun blogia. :) Asukuvat olis kivoja:). Mukavaa päivänjatkoa ja ihanaa kevättä!:)

  4. Oma laukkuni on kyllä todella järjestelyn tarpeessa, milloinkohan saisin aikaiseksi.. tuo uusi iphone-suoja näyttää tosi kivalta! ja nuo uudet body shopin mini käsidesit on ihan loistavia, ja tuoksuukin namille. (:

  5. Nää “what's in my bag?”-postaukset on kyllä ihan mun lemppareita. Tykkään kurkkia toisten laukkujen sisältöä :)

  6. Voi kiitos kovasti, kylläpä oli kiva saada tällainen kommentti illan piristyksenä :) Tervetuloa seurailemaan! Minäkin olen tainnut kurkkailla sinun blogiasi joskus :) Asukuvia otan aina kun vain kerkiän ja on inspiraatiota, sitä vain tulee istuttua lähinnä kirjastossa mahdollisimman mukavissa ja tylsissä vaatteissa ;) Oikein ihanaa kevättä sinnekin!

  7. Sitten vaan kevätsiivousta laukulle ;) Iphonesuoja on kyllä osoittautunut todella hyväksi, puhelin krhm tippuikin kerran jo kaupassa lattialle, mutta suojus hoiti tehtävänsä :D TBS:n käsidesit ovat tosiaankin kivoja, näppärän kokoisia ja hyvän tuoksuisia!

  8. Se on kyllä hauskaa päästä kurkkimaan toisten laukkuihin tällä tavoin, ollaan me naiset vaan uteliaita ;)

  9. Mäkin tykkään näistä “What's in my bag?” -postauksista, jostain kummasta syystä…:D Kivan näköistä, kun sulla on laukku, puhelimen suojus, meikkipussi ja aurinkolasikotelokin samaa sävyä:D

  10. Tosi kiva kuulla, että siellä tykättiin! :) Itseasiassa tajusin tuon mätsäämisen vasta tätä kuvatessa, ei varmaan jää epäselväksi mikä väri nahassa miellyttää silmääni hehe ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *