Tuoreita blogilemppareita

Huomenia!

Jottei tämä blogi menisi pelkäksi ostosmaniaksi, otetaan tähän väliin vähän muita juttuja :) Sain herttaiselta Lindsay’lta kauniiden sanojen siivittelemänä kivan haasteen! Tämä haaste onkin pyörinyt jo useassa blogissa, mutta itse olen tykännyt siitä kovasti, sillä monta uutta blogilempparia on tullut tämän kautta lukulistalleni :)

“Listaa omat suosikkiblogisi, joilla on alle 200 lukijaa. Haasteen idea on löytää uusia, hyviä, kiinnostavia blogeja, jotka eivät ehkä ole kovin tunnettuja, mutta niissä on paljon hyvää sisältöä.”

lili’s

Lilin blogi on yksi lemppareistani! Kauniita ja raikkaita asuja ja ihania asusteita, neidillä onkin tyylitajua niin vaatteissa kuin sisustuksenkin saralla. Blogissa on jotenkin niin ihanan positiivinen tunnelma, ettei vain voi olla tykkäämättä! :)

Secret Trove of Luxury

S:n blogi saa lähes aina huokailemana ihastuksesta niin hänen tekemiensä ostosten kuin upeiden asujenkin kohdalla. Lisäksi hänen Vuitton-kokoelmansa on kadehdittava, joten blogi on täynnä silmänruokaa kyseisen merkin ystäville. Jos jonkin blogin yleisilme on raikas ja vaalea, niin hänen! :D

Nanne

Annen blogia olen tainnut seurata näistä mainitsemistani pisimpään :) Päädyin sinne alunperin googlailemalla Mulberryä ja hänen bloginsa onkin todellinen laukkufriikin blogi! Lienee siis sanomattakin selvää, että sieltä löytää upeita laukkuja ja hurjan kivoja asuja. Lisäksi blogia pyörittävä neitonen jaksaa myös usein piristää muita kommenteillaan :

Place for Dreams

Celinan blogi on minulle vasta ihan uusi tuttavuus, mutta tykästyin heti! Blogi on täynnä kauniita ja inspiroivia asuja ja kivoja sisustusjuttuja höystettynä ihanan positiivisella mielellä :) Kollaasiin oli pakko myös lisätä tuo syötävänsuloinen karvapörrö!

Closet by Maria 

Marian blogi onkin todella tuore tapaus, eikä ole ollut vielä pystyssä montaa päivää, mutta laatu korvaa tässä tapauksessa määrän! Blogia pyörittää todella kaunis ja tyylitajuinen neitonen, jolla on lisäksi silmää kuvien suhteen. Jään innolla odottelemaan, mitä tästä blogista vielä syntyy! :)

Sellaisia uusia blogilemppareita löytyy minun lukulistaltani! Olisin voinut listata vielä vaikka kuinka monta muuta, mutta johonkin oli pakko vetää raja :D Kuvien lainasta kiitokset ihanille blogittarille!

Haastan ne ylläolevat, jotka eivät ole tätä vielä tehneet, sekä muutkin innostuneet jakamaan omat suosikkinsa :)

18 thoughts on “Tuoreita blogilemppareita

 1. kiva postaus!:) oottelen vieläkin sen mulberry pussukan sisältöä;) mitä mallia ja kokoa ne siun ray banin aviatorit ovat? aloin itsekkin vähän ehkä himoitsemaan niitä hih.

  ihanaa päivää:)
  laura

 2. Moi Laura! Kiva, että tykkäsit :) Mulberryn pussukan sisältö tulee kyllä pian hih! Raybanieni tarkkaa mallia en valitettavasti muista, ja koko on joko 55 tai 58mm. Ne on tilattu Fashionstorelta, mutta kirjoittelen tätä nyt puhelimella, niin voin kotiin päästessäni lisätä tähän vielä suoran linkin heidän sivuiltaan :) Aviatorit ovat kyllä ihan huiput! Oikein ihanaa päivää sinullekin! :)

 3. Voi kuinka mä tästä liikutuin, kiitos <3
  Apua kun noi mun kuvat on synkkiä, nyt täytyy kyllä petrata niiden suhteen :D

 4. Hih kiitos itsellesi lukuhetkistä :) No mä nappasinkin noita talvikuvia sulta, mutta höpönpöpön noi mitään synkkiä ole!

 5. Piti tulla kommentoimaan, kun törmäsin sattumalta blogiisi. Sen lisäksi, että oot tosi kaunis ja sulla on ihana tyyli, vaikutat myös kovin positiiviselta :) Eli sait uuden seuraajan :)

 6. Voi sinua, minkä ihanan postauksen olet tehnyt ja kiitos todella kauniista sanoistasi! :) Voi että, et tiedä kuinka suuren hymyn juuri loit kasvoilleni. Mulla oli Mulberrylla myös varaus, jonka kävin tänään noutamassa – katsotaan onko kyseessä sama tuote kuin sulla ;)

 7. Voi kiitos hurjan kauniista sanoistasi, sait hymyn huulilleni! Tuo positiivisuus on minulle aina yksi parhaimmista kehuista, joita voi ihminen saada :) Ihana, kun jätit kommenttia ja tervetuloa seuraamaan! :)

 8. Hih ole hyvä vain ja minulle tuli hyvä mieli siitä, että sain muut iloiseksi! :) Uu, kuulostaa hyvinkin siltä, että kyseessä saattaa olla sama tuote ;)

 9. Voi ihana Jonna, en edes tiedä mitä tähän sanoisi! Suuren suuren hymyn toit huulilleni ja pelastit koko torstaipäiväni! Onneksi päinvastoin kuulut myöskin omiin uutuukais lemppareihin, johon olenkin jo ihan koukussa :)

 10. Kuten ylempänä kommentoin, niin tässähän on melkein parasta se, miten iloiseksi onnistui tekemään muut! Ja kiitos vain itsellesi :)

 11. Voi nyt vasta huomasin tämän! Kiitos Jonna, oot superihana!<3 Tää blogitouhu on kyllä niin kivaa just tällaisten juttujen takia ja kun saa tutustua ihaniin ihmisiin!

 12. Kiitos vaan itsellesi lukuhetkistä hih :) <3 Tää vuorovaikutus on tässä touhussa kyllä ihan parasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *