Toiveasu

Huomenta!

Kävin sittenkin palauttamassa tässä postauksessa nähdyn Zaran vaalean bleiserin ja päädyin pitämään vaatekaapissani aiemmin ostaman valkoisen yksilön. Molempia en pihiyttäni tohtinut pitää, kyseisessä kaupassa kun nuo bleisereiden hinnat voisivat välillä olla vähän alhaisemmat. Totesin, että vaaleita bleisereitä löydän halvemmalla myöhemminkin, mutta yhtä nappiversiota valkoisesta ei välttämättä ihan heti tulisi vastaan ;)

Ja onneksi pidinkin sen! Sovittelin eilen bleiseriä juuri ostamani nuden puseron kanssa ja pidin yhdistelmästä hurjasti! Vielä en ehkä osaa noin raikasta asua pitää täällä lumisateen (kyllä, tervetuloa takatalvi) keskellä, joten tässä asufiilistelyä keväämmälle:

Bleiseri / Zara
toppi / Zara
farkut / Zara
kello / MK
rannerengas mummin kätköistä

Aikamoisen Zara-painotteinen asu hih. Jalkaan vielä nudebaltsut tai vaihtoehtoisesti illaksi korot! Kesää kohden farkut vaihtuvatkin samassa asussa sitten shortseihin taikka hameeseen, mutta sinne on vielä hetki aikaa ;)

Ps. Pakko muuten mainita tähän väliin, että olen todella iloinen siitä, miten ihania lukijoita tänne on jo eksynyt! Kivaa, että jaksatte lueskella hömppäjuttujani ja kommenttinne tuovat aina hymyn huulilleni. En ole katunut hetkeäkään tämän blogin pystyttämistä! :)

20 thoughts on “Toiveasu

 1. Hmm, en kyllä huomannut päällä, että se olisi liian iso, vaikka ehkä kieltämättä kuvassa näyttää paikoin vähän löysältä! Eipä se kyllä oikein voi enää pienempikään olla :D Kiitos! :)

 2. Hyvin sopii kyllä tuon topin ja bleiserin yhdistelmä yhteen! :) Joko sulle on muuten tullut ne MK:n korkkarit? Mulla on nyt ne jo ostoskorissa mutta en oo vielä kassalle asti päässyt..

 3. Kiitos! :) Itsekin tykästyin yhdistelmään. Ei ole tullut vielä, paketti on kyllä jo matkalla! Pelkään kovasti niiden olevan isot, sillä viime vuonna oli lähes samanlainen malli, jota sovitin, mutta toivottavasti nämä ovat sopivammat. Hih, tilaamaan vaan ;)

 4. Näyttääpäs ihanan raikkaalta kesäasulta! Kuinka ollakaan, myös minulle tuli ensimmäisenä mieleen kuvitelmat asusta niin shortsien, kuin korkkareidenkin kera, sellainen on ilmeisesti naisen luonne ;D Aivan ihanalta näyttäisi muuten konjakkisen asusteet tuohon yhdistettynä! :)

 5. Miten mukavaa kuulla, että hömpötykseni kiinnostavat sinua hih :) Kiva, että jätit kommenttiakin vielä!

 6. Kiitos Salla! :) Heh sellaisia me naiset olemme ;) Kiitos muuten kovasti vinkistä tuon konjakkisten asusteiden yhdistämisestä, pohdinkin nimittäin, että esimerkiksi minkävärisen laukun yhdistäisin asuun, problem solved ;) Aurinkoiset tiistain jatkot!

 7. Ihanan raikas asu!:) Oikeassa olet zaran bleisereiden suhteen, tuntuu välillä hurjalta pulittaa bleiseristä 100euroa kyllä tosiaan..:D
  Valkoiset bleiserit ovat kyllä täyttä rakkautta!

 8. Kiitos kovasti! :) Joo, vähän kyllä ihmetyttää, harvassa muussa ketjuliikkeessä hinta perusbleiseristä on yhtä kova!
  Taisin kyllä itsekin nyt hurahtaa täysillä valkoiseen bleiseriin :)

 9. Heh sitten meitä on kaksi ;) Näyttää kyllä hurjan kivalta valkoinen bleiseri yhdistetynä johonkin edes pikkuisen värikkäämpään vaatekappaleeseen! Täällä kyllä tykkäillään neidin tyylistä ihan kympillä :)

 10. Niin näyttää minunkin silmääni! Vähän kyllä mietityttää, miten paljon saan tuota yhdisteltyä, kaapistani kun löytyy hyvin vallitsevasti juurikin niitä valkoisia puseroita.. :D
  Voi kiitos, kylläpä ilahduin kommentistasi :) Samaa voin kyllä sanoa sinun tyylistäsi!

 11. Voi kiitos! Vielä kun tuon asun raaskisi laittaa ihan päällekin, tulisi jo se kevät :) Kiva, kun jätit kommenttia ja liityit vielä lukijaksikin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *