Sneak peek

Vaikka itse malttamattomana ja uteliaana ihmisenä inhoan toisten blogeissa tällaisia kiusantekopostauksia, pistän nyt hyvän kiertämään ;) Ei vaineskaan, otan paremmat kuvat mielummin sitten kunnolla päivänvalossa. Olin kuitenkin varannut keskustasta pari juttua, jotka kävin eilen illalla noutamassa.

Jotain valkeaa, jotain läpikuultavaa ja nätisti laskeutuvaa ja jotain konjakinruskeaa täällä blogin puolella jo mainittua… ;)

PS. Haastan näiden jälkeen itseni (ja muutkin innostuneet) ostolakkoon, josta höpöttelen lisää myöhemmin!

19 thoughts on “Sneak peek

 1. pästä jo pälkähästä ja näytä mitä ostit? Jotain mulberryltä kenties? Päivän asuja kaipaan. Tai meikki tutorialia.

 2. Eikä! Arvaan jo mitä se konjakinruskea on ja oon niiin kateellinen;)

  Ps. arvaa kuka muuten lupasi olla KOKO huhtikuun ostolakossa!? :D

 3. Hih, näytän sitten kun ehdin kuvata :) Kiitos toiveistasi, päivän asuja tykkään kyllä tehdä niin usein kuin vain minulla on insipiraatiota ja mahdollisuutta kuvata! Meikkitutoriaalin voin pistää korvan taakse, olisi mukava kuulla tarkemmin minkälaista sellaista toivoisit? :)

 4. Hih ;) Mä tosin olen pian pirauttelemassa Mulberrylle, en ole ihan varma sainko sittenkin jonkin maanantaikappaleen.. Ei nimittäin ihan aja asiaansa niin kuin pitäisi!

  Hei, toi huhtikuussa aloittaminen kuulostaa loistavalta :D Minä lähden mukaan!

 5. Mulberryn paperipussi tietää aina hyvää, taidan tietää mitä siellä on :)

  Mä olen yrittänyt lukuisia kertoja ostolakkoa, mutta aina on pieleen mennyt ja olen ostanut vaan kahta kauheammin :D

 6. Niin tietää, harmi vain, ettei paperipussi ole tällä kertaa sen isompi hehe ;)

  Voiei, toivottavasti minun ostolakkoni ei pääty noin! :D

 7. Voi ei,mahtuuko se puhelin sinne ihan hyvin?
  Kiva että oot mukana,on jotain tukea edes kun tekee mieli shoppailla kaikkea ihanaa :D Mua muuten kans pelottaa,että ostelen ihan hulluna tuon lakon jälkeen!

 8. Mahtuu vähän liiankin hyvin :D Se tuntuu vähän löysältä, puhelin tulee aika liukkaasti pois, jos sitä pussukkaa vaikka pitää ylösalaisin. Toisaalta ehkä olen vaan tottunut tuohon Ordning & Redan pussukaan, joka on todella tiukka.
  Joo, lakkoillaan yhdessä ;) Tilasitko niitä MK:n kenkuleita?

 9. Voi ei, mäkin vihaan ite niitä semmosia, et mitähän olen taas ostanut :D tuntuu aina välillä et ihmiset yrittää vaan saada useampia postauksia aikaiseks sillä kiusoittelulla (sun kohalla ymmärrän kyl täysin, vihaan kun ei ikinä oo aikaa ottaa kuvia valoisaan aikaan!)

  Mulberryltä taitaa tosin pussi olla ;)

 10. Jep! Etenkin, jos sellainen tulee joka kerta ennen varsinaista ostosesittelyä :D Ja mä olen tosiaan niin utelias, etten malta sellaista kiusottelua!

  Pikkuruinen Mulberryn pussi tosiaankin ;)

 11. Mulle tuli heti mieleen,että se olisi ahdas. Kamala jos puhelin tipahtaa pois,kun olisi luullut että sen ideana on pysyä siellä sisällä hyvin :D

  Kyllähän ne sitten tuli tilattua..:D säikähdin kun niitä ei löytynyt sieltä sivulta kun selailin niin kahta kauheampi kiire niiden tilaamisessa;)

 12. Ahtaudesta ei kyllä ole pelkoa! Nyt kun mallailin sitä tuossa, niin se ei meinaakaan enää tippua sieltä ja toisaalta harvemmin sitä ylösalaisin tulee pidettyä.

  Noniin, sopivasti ehdit ostaa ennen ostolakkoa :D Nyt vaan odottelemaan lähetystä ;) Minä olen tässä päivitellyt lähetysseurantaa malttamattomana!

 13. Aaw, täällä ainaki odotetaan suorastaan sormet syyhyten, mitä pussista paljastuu! Ja täytyy oikein hiukan kehua itseään tässä, itse olen ollut shoppailulakossa kohta 3 kuukautta ja kyllä on ollut tuskaa! Pian se on onneksi ohi, ja sittenhän se riemu repeää :D

  -Salla

 14. Hmm,ehkä munkin täytyy se tilailla Mulberrylta vielä tämän kuun puolella vai uskaltaisikohan jättää toukokuulle..

  Toivottavasti tulisi nopeasti,oon aina malttamaton kaikkien pakettien kanssa :D Sun paketin kyllä luulis jo tulevan tänään tai huomenna :)

 15. Hih, hauskaa kuulla, että muutkin ovat yhtä malttamattomia luonteita kuin minä itse ;) Jestas, 3 kuukautta! Se on todellakin kehumisen arvoinen suoritus :D

 16. Joo ja sit jokaikisen pienen sukanki pitää saada vallan oma postauksensa ja sit siitä yhestä shoppailukerrasta tulee sit noin kymmenen eri postausta :DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *