Sisustushaaveita

Minua on puraissut aivan älytön sisustuskärpänen! Muutto on edessä aikaisintaan vasta syksyllä, jos ja toivottavasti kun saan opiskelupaikan, niin tiedän edes mihin kaupunkiin muutan ;) Aika paljon sisustusjuttuja, etenkin astioita, on tullut jo kerättyä tässä vuosien mittaan niin itse kuin lahjoina saatuinakin.

Eilen innostuin haaveilemaan muutamista tuotteista, jotka haluaisin jossain vaiheessa hankkia. Mitään suurempia juttuja en uskalla ostaa ennen kuin asuntoni sisustus on muuten tarkemmin selvillä, joten haaveilussa keskityin lähinnä kattaukseen ja tekstiileihin! Listalta löytyy myös muutamia jo kätköistäni löytyviä asioita :)


Kuvat: www.stockmann.com, www.lexingtonshop.com, www.iittala.fi, www.pentik.com

1. Lexingtonin kylpyhuonetekstiilejä olen hehkuttanut täällä jo aiemmin , mutta niitä voisin hankkia aina vain lisää ;) Sain poikaystävältäni joululahjaksi New Authentic-pyyhkeitä ihanan raikkaina vaaleansinivalkoraidallisina, mutta nuo laivastonsiniset haluaisin myös joskus itselleni.

2. Samaisen merkin patakintaita (tärkeät asiat hankittuina ensin näin omaa kotia varten :D) olin ihastellut moneen otteeseen. Viime joulun lahjapaketista paljastuikin Authentic Oxford-patakintaat kauniina valkobeigeinä, tack syrran ;)

3. En ole (vielä) monenkaan desingjutun ystävä, mutta Kartellin Bourgie-pöytävalaisimen voisin kotiuttaa vaikka heti!

4. Köhköh lisää Lexingtonia.. Vaaleansinivalkoraidallisista pussilakanoista haaveilen edelleen, mutta korkean hintansa takia ne odottelevat minua vielä kaupassa. Pahimpaan kaipuuseen hankin itselleni viime syksynä nuo tyynyliinat ;)

5. Astioita olen hankkinut tähän mennessä lähinnä Iittalalta, tarkemmin sanottuna Teemaa, mutta ihastus Villeroy & Bochin New Wave-sarjaan on alkanut nostaa päätään. Kyseisestä sarjasta tahtoisin jossain vaiheessa hankkia tuon tarjoiluvadin ja muutaman kulhon Teema-sarjan ohelle.

6. Iittalan Essence-sarja kuuluu myös upealta muotoilultaan ehdottomiin lemppareihini. Kokoelmistani löytyvät jo valkoviinlasit ja maljat, mutta kuohuviinilasit ovat toivelistallani seuraavat.

7. Viimeinen Lexington-juttu! Sisustustekstiileistä slmääni miellyttävät eniten Cottage Collection Oxford Stripe-tyyny sekä perinteisellä logolla varustettu Lexington No 1. Tyynyjä en uskalla ostaa etukäteen, ettei mieli ehdi muuttua, joten ne keikkuvat listalla vielä tovin jos toisenkin :)

8. Pentikin Vekki-sarja on todella paljon mieleeni! Tuo suuri valokuvakehys löytyy jo seinältäni ja se on mielestäni todella kaunis, myös pienempiä Vekki-kehyksiä on hyllykölläni. Kaveriksi niille tahtoisin vielä samaa sarjaa valkoisen peilin.

9. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä Pentikin Vanilja-sarjaa, jota minulta löytyykin jo muun muassa noiden mukien muodossa :)

Semmoisia sisustushaaveita tällä kertaa! Arvaako joku kenties, mitkä ovat lempivärejäni näin sisustuksen saralla? ;) Ja löytyykö jonkun haavelistalta tai jo kotoa samoja asioita?

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

23 thoughts on “Sisustushaaveita

 1. Meiltä löytyy tuota Iittalan Essenceä ja ostankin sitä niin omituisesta paikasta kuin Tallinnasta :D Siellä nimittäin kuohuviinilasitkin olivat puolet halvempia kuin Suomessa,joka on minusta hieman outoa :o

 2. Tallinnasta, ihan totta? :D Toiset raahaa Tallinnasta halpaa viinaa, toiset Essenceä ;) Ei vaan, kiitos vinkistä! Essenceä on kyllä aika usein tarjouksessa siellä sun täällä, joten ihan normaalihinnalla ei onneksi tarvitse täältäkään ostaa.

 3. Itsekkin olen ihastellut jo tovin noita Lexingtonin pussilakanoita :) Kovasti himoisin kokovalkoisia, mutten tiedä myydäänkö niitä enään settinä? Stokkan netistä ainakin bongasin ainoastaan tyynyliinat. Olisi kiva joskus saada postaus kodistasi/sisustuksestasi noin yleensä.. :)

 4. Kyllä,Tallinnasta :D Sieltä saa usein neljä lasia siihen hintaan mitä täällä maksaa kaksi. Nyt näytti olevan Cittarissa tarjouksessa 4 kpl punaviinilaseja 29,90€. Pitää varmaan käydä ostamassa :)

 5. Lexingtonin tuo Cottage Collection Oxford Stipe- tyyny on myös iskenyt mun silmään. Ehkä vielä joskus sekin tulee hankittua vaikka ei ehkä täysin sovikkaan meidän asunnon väreihin.

 6. Ihania juttuja :) Mä haluaisin kanssa nuo pyyhkeet ja sitten tyynynpäälliset. Essence viinilasit meiltä löytyy punaviinilaseina :)

 7. käytkö jossain töissä? vai miten sinulla opiskelijana on varaa kaikkeen? Ei ole pakko vastata mutta kiinnostaa vaan. Meikkejä merkkitaloilta ja laukkuja. Ehkä opiskelijat muuttuneet ajoistani..

 8. Heippa! Vaikka yleisesti ottaen olenkin vahvasti sitä mieltä, etteivät toisten raha-asiat kuulu millään lailla muille, ajattelin nyt silti vastata kommenttiisi.

  Tällä hetkellä en käy töissä, koska jäin hetki sitten kevään pääsykokeiden takia lukulomalle. Ennen tätä olen kyllä tehnyt paljon töitä elämäni aikana, joten varaa on ihan yksinkertaisesti töissä käymällä ja säästämällä :) Vaikka ostan meikkejä merkeiltä, ostan niitä hyvin harvoin ja lähes aina alennuksella. Laukkujeni eteen olen tehnyt paljon töitä, ja esimerkiksi vaatteet ostan lähes poikkeuksetta ketjuliikkeistä.

  En myöskään ole eläessäni käyttänyt rahaa esimerkiksi tupakkaan ja baareissakin käyn ehkä muutaman kerran puolessa vuodessa. Lisäksi asun vielä kotona, joten rahaa ei vielä mene vuokraan tai muihin menoihin. Ja tässäkin postauksessa paino sanalla haaveita, mitään näistä tulen tuskin hankkimaan ennen kuin olen kesällä taas vakituisesti töissä :)

  Joten ei, en usko, että nykyajan opiskelijat ovat keksineet mitään keinoa saada rahaa kasvamaan puussa ;)

 9. Hih, samanlainen maku löytyy siis sieltäkin puolelta ruutua :) Pyyhkeiden laatua en voi kyllä kehua tarpeeksi, mielestäni ihan hintansa arvoiset.

 10. Ihastelin sitä juuri pari päivää sitten Stockalla, mutta en itsekään ole ihan varma, millaiseen ympäristöön se sopsii! En tiedä oletko huomannut kommenttiani, jonka jätin jokin aika sitten, mutta ihastuin teidän asuntoonne täysin :)

 11. Ne ovat niiin kauniit! Hmm, kokovalkoisia ei tosiaan näkynyt Stockan verkkokaupassa, mutta tuolla Lexingtonin omilla sivuilla näytti olevan. Kannattaa käydä kurkkimassa siellä keskustan Stockalla :)

  Kiitos toiveesta, niitä on aina kiva kuulla! Ehkäpä toteutan aiheen jossakin muodossa ;)

 12. Hih, sieltä puolen ruutua löytyy tosiaankin samanlainen maku ;) Minäkin voisin ottaa kaikki kollaasin jutut kotiini heti!

 13. Heh, meiltä löytyy melkein kaikkea noista, essenceä ja vaniljan kahviastiasto kaapista, lexingtonia niin keittiötekstiileistä, vuodevaatteista kuin vessastakin. Ja vekkikehyksiä seinältä:) Mä olin kanssa hommannut jo varmaan kolme pahvilaatikollista tavaraa valmiiks pari vuotta sitten ennen kun muutin pois kotoa:D Vaniljaakin olin alkanut keräämään jo kun pääsin ripille:D Mutta oli kyllä tosi kiva kun muutti, niin ei tarvinnut kaikkea ostaa kerralla!

 14. Hih, mitä ollaankaan puhuttu meidän samankaltaisesta mausta.. ;) On kyllä tosi hyvä, että ei sitten tarvitse muuttaessa yhtäkkiä hankkia kaikkea kerralla! Äitini vaan naureskelee, ettei kohta saa enää kaikkea mahtumaan säilytykseen :D

 15. Oli pakko tulla vinkkaamaan sinulle, kun muistin että sinulla oli täällä tuota Pentikin Vanilijaa himotuslistalla! Huomasin, että huomenna alkavilla Sokoksen 3+1 päivillä ainakin kahvikupit ja muutaman kokoiset lautaset sarjalta ovat keskiviikko-tarjouksessa. Aivan ihana sarja kyllä, jota meidän äitikin on onnistunut hamstraamaan kaappeihinsa jo aikamoisen katraan :-) Harmi vaan ettei se oikein soinnu meidän moniväristen Kokojen kanssa samaan kaappiin.

 16. Voi kiitos sinulle vinkistä ja ystävällisyydestä! :) Minulla vain taitaa laatikot jo pursuilla tavaroita ja astioita, joten en varmaan viitsi enää ostaa mitään ennen itse muuttoa :D Vanilja on kyllä todella nätti! Ja minullakin tulee olemaan kaapissani jos jonkunnäköisiä mukeja, joten ei se väriharmonia ole niin justiinsa hehe ;) Miten luvut sujuu muuten? :)

 17. Tässähän se on aamusta asti taisteltu (tai ainakin yritetty taistella) kipeänä kansiksen parissa, mutta nyt tuntuu, että alkaa taas kuume nousemaan niin kovaksi että pää on ihan höttöä! Nyt yritän piiloutua vilttien alle parantelemaan, jospa sitä huomenna olisi taas vähän helpompi keskittyä :-) Odottelen jo kauhulla ensi viikon tiistaina alkavaa valmennuskurssia ja sitä ensimmäistä harkkakoetta! Yritän vaan toppuutella itselleni, että onneksi tässä on vielä muutama kuukausi aikaa eikä ehkä vielä kannata nostattaa mitään paniikkia :) Mites siellä suunnassa sujuu?

 18. Voiei, kipeänä ei tosiaan ole varmasti helppoa keskittyä :( Lepäät nyt kunnolla yhden päivän, niin parannut ja pääset taas jatkamaan täysillä!
  Joo ensi viikon harkkakokeesta ei varmaan tule kyllä vielä mitään, vaikka on ehtinyt jo lukea aika paljon, niin en mitenkään voi vielä muistaa kaikkea :D Mutta tosiaan ihan hyvin on tullut luettua, vaikka koko ajan on takaraivossa ajatus, että oppiiko niitä kaikki asioita ikinä :( Ja matikan kirjaa en ole vielä avannutkaan, se on se heikoin lenkkini! Kovasti tsemppiä sinne päin! :)

 19. Täältä löytyy Lexingtonin käsipyyhkeitä beige-valkoraidallisina, sekä patakintaat ja keittiöpyyhe myöskin :) Iittalan Essence-sarjan viinilaseja täältä löytyy 4 kpl ja lexingonilta ihana sisustustyyny. Kartellin Bougie valaisin juuri tuollaisena kirkkaana olisi haaveena kotiin :) Pakko kai se on jossain vaiheessa kotiuttaa, niin kauan olen sitä kuolaillut! Tykkäätkö muuten Riviera Maisonin tuotteista? :)

 20. Hih meikäläisen kylppäristä löytyy myös ne samat beigevalkoraidalliset pyyhkeet, taas menee maku yks yhteen :D Bourgie on kyllä upea, sitä ei tosin tule varmaan hankittua vielä hetkeen. Kotiuta sinä se, niin voin sitten ihastella sitä blogistasi ;)

  Oi Riviera Maison on kovastikin mieleeni! Mitä ihania kaikkia pieniä sisustuselementtejä sieltä löytyykään :) Toki isompiakin, mutta rakastan niitä kaikkia säilytys- ja koristejuttuja!

 21. Heh kivaa kun on joku kellä on niin sama maku – niin sisustusjutuissa kun vaatteissakin! ;) Bourgieta on kyllä ihan täydellinen. Saa nähdä miten kauan siitä vielä tälläkin puolen ruutua tullaan haaveilemaan ennen ostamista.. :D Riviera Maisonilta löytyy kyllä toinen toistaan ihanempia juttuja. Meiltä kotoa kotoa löytyy aika monta tavaraa ja esinettä ko. merkiltä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *