Sadesäälle

Viime päivinä olen höpissyt ahkeraan siitä, kuinka pian pääsee käyttämään ballerinoja ja kesä on jo kohta ovella. Totuus on kuitenkin se, että ennen kuin iki-ihanat ballerinat saa vaihtaa jalkaansa, on vuorossa vaihtaminen joihinkin ihan muihin kenkiin – kumisaappaisiin!

Tänään on niin harmaa, märkä ja synkkä päivä, että kaivoin kaapista talven pakkaskeleiltä piilossa olleet kumisaappaani. Nämä hankin viime syksynä erittäin hyvien alennuksien kera havahduttuani siihen, että keskustassa paljon liikkuessani nahkasaappailla ei kovin pitkälle pötkitä :D

Harkitsin myös Huntereita, mutta ne olivat kuitenkin vähän liian “jämäkät” minun makuuni, joten päädyin sovittelemaan Burberryn yksilöitä. En yleensä niinkään lämpene Burberryn peruskuosille, mutta tuossa harmaassa hieman hillitymmässä kuosissa nuo ovat mielestäni hurjan suloiset citykumpparit!

Kaupungille lähtiessäni valitsisin ylleni kumppareiden kaveriksi vaikkapa mustan takin (mustaa trenssiä edelleen etsiessä!) ja tummansiniset farkut. Tykkään kovasti konjakinruskean ja harmaan, sellaisen nätin meleeratunharmaan yhdistelmästä, joten mukaan vielä Bayswater ja huivi! :)

Mukavaa, toivottavasti vähän aurinkoisempaa viikonloppua!

9 thoughts on “Sadesäälle

  1. IIHANAT! Voiko kumisaappaat olla ihanat?! :D Ainakin meikäläinen lampsisi noissa melko ylpeänä, mutta toimistossa kun olen töissä, voisi kollegat olla hiukan huvittuineita korkokengissään :D Saanko kysyä, mitä noista alennuksien jälkeen maksoit ja mistä teit löydön? Osaisi vähän hahmottaa, että mihin hintaan noita on mahdollista saada..

  2. Hih, sitä minäkin ihmettelin! :D Hahah, eivät kyllä tosiaan ehkä ihan viehkeimmät toimistokengät jakkupuvun pariksi ;)

    Muistelisin näiden maksaneen alennusten jälkeen n.130e, eivät tosin olleet varsinaisessa alessa, vaan käytin henksualennuksen- ja setelin. Stockalta siis, mutta sinnehän on usein asiakkaille kuponkeja sun muita tarjouksia! En tiedä, mahtaako jostain netistä tilaamalla saada vielä edullisemmalla :)

  3. Oikein kivan näköiset. :) Itse haaveilin yhdessä vaiheessa hieman Hunterin Carnaby Boa kumppareista, mutta sitten ajattelin ettei kumppareille tulisi itselleni hirveästi käyttöä kuitenkaan. Silti alkaa kyllä uudestaan aina hieman mietityttämään kun lukee tälläisiä postauksia.. ;)

  4. Kiitos, Mipsukka! :) Hunterit ovat kyllä myös upeat, ei siis mikään ihme, että ovat haavelistallasi! Kyllä niillä kumppareilla vaan on mukava lätsytellä vesilätäköiden yli ;)

  5. Nuo on kylläkin muovi- eli pvc-saappaat, ei KUMIsaappaat. Muun muassa ei kestä pakkasta, rapsahtavat halki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *