Perjantaita

Heippa!

Minun perjantaini on kulunut ihan tavallisissa merkeissä lukemisen parissa. Aamuksi menin vakiokirjastolleni ihan vain huomatakseni, että lukusali on taas varattu ilman minkäänlaista varoitusaikaa. Siinä vaiheessa olin varma, että jos vanhat merkit pitävät paikkansa, ei tästä päivästä voi enää mitenkään tulla onnistunut :D Eikun hurauttaminen toiselle kirjastolle, jossa sainkin sitten ihan mukavasti vietettyä päiväni.

Nyt kipittelen suihkuun ja ryhdyn valitsemaan vaatteita ja asusteita illaksi, olen menossa yhden hyyvin pitkäaikaisen ystäväni kanssa syömään :) Kyllä on ihana päästä täyttämään masu kunnon herkuilla ja nauttia parhaasta seurasta taas pitkästä aikaa! Ehdin varmaankin kuvata teille asun ennen lähtöäni, sain nimittäin sen kaukolaukaisimen vihdoin taas käyttöön.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)

PS. En jostain syystä saa vastattua kommentteihinne, mutta asia toivottavasti korjaantuu Bloggerin päässä pian. Kiitos kuitenkin kaikista jättämistänne ihanista piristävistä kommenteistanne, niitä on aina yhtä mukava saada! :)

No nyt taas toimii, olin liian hätähousu :D

2 thoughts on “Perjantaita

  1. Moikka Jonna!
    Eksyin tänne blogiisi viime viikolla mutta nyt vasta kommentoin. Ihana blogi ja ihana tyyli sinulla, jään seurailemaan kyllä!

  2. Heippa Jasmin!

    Voi miten mukavaa kuulla, että olet eksynyt tänne ja jätit vielä kommenttiakin piristyksekseni :) Kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa seurailemaan! Käyn kurkkailemassa sinunkin blogisi puolella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *