Nudekorkkarit

Luokittelisin itseni ehdottomasti enemmän laukku- kuin kenkätytyöksi, joten harvoin innostun oikein toden teolla jostain kenkäparista. Kovin usein en myöskään juokse tietyn kenkäparin perässä kissojen ja koirien kanssa yrittäen löytää omaa kokoani. Mutta voih, nyt kävi näin ja oikein pahemman kerran!

Kuten viime kenkäpostauksessa kerroin, en ole mikään maailman naisellisin nainen mitä tulee korkokenkiin, kuljen paljon mielummin mukavissa ballerinoissani kuin huimissa koroissa. Korkkareita tulee siis ostettua ehkä kerran vuodessa ja olenkin nyt etsinyt täydellistä nudea paria suljetulla kärjellä ja sopivalla korolla.

Kyseisen kenkäpostauksen innoittamana kävin Brandosin sivuilla katsomassa, josko niistä viime kesän MK:n lempiballerinoista olisi enää kokoani jäljellä. En löytänyt etsimääni, vaan uutuksista jotain ihan muuta ja ah niin ihanaa!

Samaiselta merkiltä Ionna-nimeä (melkein nimikkokengät vielä!!) kantavat nahkaiset kaunokaiset. Harmi vain, että se pirullinen koko 36 on loppunut, eikä heille kuulemma ole tulossa enää täydennystä. Mustista sen sijaan olisi vielä kokoani jäljellä, mutta vaikka suljetulla kärjellä haluaisin nekin, ovat ne kuitenkin ehkä liian samanlaiset aiemmin esittelemieni Zaran kiiltonahkaisten korkojen kanssa…

Voivoi sisäinen kenkätyttöni kun menit nyt heräämään!

13 thoughts on “Nudekorkkarit

  1. Eikä,arvaa kuka meinasi tänään tilata juuri nuo samat nudet korkkarit!? Omaa kokoani oli vielä,mutta päädyin toisiin kenkiin koska ostin vasta korkkarit Zarasta.

  2. Ei vitsit! Vaihdetaanko kengän kokoa? :D Olen yrittänyt etsiä noita kaikkialta, mutta missään muualla ei ainakaan vielä edes myydä tuota mallia.. Millaisen parin tilasit sitten? :)

  3. Niin tuttu tunne, mä olen ihan heikkona kenkiin. :) Noi ovat kyllä tosi kauniit, toivottavasti saat metsästettyä oman koon jostain muualta. :)

  4. Hehe, mulla taas tämä ei ole ihan niin tuttua kuin vaikka heikkous laukkuihin ;) Toivottavasti nuo tosiaan putkahtaisivat jostain eteeni, heikolta vain näyttää :(

  5. Voi vitsit, nuo eivät ole ihan samat kuin nuo himoamani kuvassa olevat! Noista kyseisistä olisi Brandoksellakin kokoja ja mietin niitä myös :) Ihanaa kuitenkin, että olit noin avulias, kiitos myös alemmasta kenkävinkistä! :)

  6. Ai eivätkö, mites noin pieleen katsahdin. Näyttivät aivan samoilta nopeasti vilkaistuna, mutta silmät ne taitavat vähän harottaa työpäivän jäljiltä :)

  7. Eipä niissä juuri paljoa ole eroa, linkittämässäsi mallissa on tuo avonainen kärki :) Mutta tosiaan kiitos, nyt innostuin noista kuitenkin lisää ja ehkä laitan sittenkin nuo tilaukseen ;)

  8. Varmasti ovat hyvä valinta! Itsellä ainakin Korsit ovat olleet tukevia ja ennenkaikkea mukavia jalassa pitkilläkin päivillä! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *