Nudea vaate- ja kenkäkaappiin

Perjantai-iltana ennen ystäväni tapaamista keskustassa tein pikaisen reissun Zaraan, jonne olin varannut Jumbon myymälästä erään kenkäparin. Täytyy muuten sanoa, että sain mielettömän hyvää palvelua tuolla jälkimmäisessä! Arvostan tosi paljon hyvää asiakaspalvelua, ja sellaisesta jää parhaimmillaan hymy huulille koko loppupäiväksi :) Myyjä muun muassa tarjoutui tilaamaan kokoani, mitä ei ole ikinä ennen tapahtunut Zarassa! Noh, keskustasta kuitenkin löytyi, joten marssin sinne :)

Tadaa! On erittäin harvinaista, että Zaran koko 36 ei holju jalassani, joten olen aivan innoissani näistä. Tykkään myös hurjasti tuosta konjakkisen nudesta väristä :) Ja hinta ei ollut 35 euroa enempää!

Kassalla jonotellessani näin erään tyylikkään tytön vievän kassalle tuon nuden vekkitopin, jota olin ihastellut jo nettikaupan puolella. Saatuani kengät kainalooni menin ensimmäisen “nuderekin” luokse ja löysin kuin löysinkin topin ja vielä omassa koossani, joten kiikutin sen sovituskopin kautta kassalle. Tämän jälkeen pistin silmäni kiinni kaikelta muulta, vaikka mitä ihanaa sieltä olisi vielä löytynytkin.

Nyt on vaate- ja kenkäkaapissa täytetty nuden mentävä aukko!

Kylläpä oli ihana herätä tänään pitkästä aikaa auringonpaisteeseen! Viikonloppu on kyllä ollut ihan mahtava ja sen kruunaa vielä lounastaminen tänään siskoni ja pikkuruisen siskontyttöni kanssa :) Aurinkoista sunnuntaita!

PS. Siellä on lähemmäs kymmenen astetta lämmintä, KEVÄT!

19 thoughts on “Nudea vaate- ja kenkäkaappiin

  1. Ihanat kengät! Onko nuo minkälaiset jalassa? :) Nudet korkkartit on munkin ostoslistalla pyörineet jo onkin aikaa, vielä ei ole tärpännyt :/

  2. Kiiitos! :) No kyllä ne ihan hyviltä vaikuttivat jalassa ainakin näin lyhyen testailun jälkeen. Mä sain juuri tilattua Brandokselta yhdet MK:n nudekorkkarit, halusin ensi kesän juhliin vähän lyhyemmällä korolla varustetut :) Kannattaa tsekata sieltä!

  3. Hei, eksyin tänne sun blogiin ja tänne taidan myös jäädä :) ihania asuja ja ihania laukkuja! Kirjoitat tosi kivasti :)

  4. Kiitoksia, sitten vaan suunta lähimpään Zaraan ;) Itse olen ollut ennen lähinnä vain valkoisen ystävä, mutta nude raivaa tilaa kaapista koko ajan!

  5. Moikka! Voi kiitos kovasti, tulin hurjan iloiseksi kommentistasi :) Tervetuloa seurailemaan, käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi!

  6. Aivan ihanat kengät! Zarassa on aina niin kauniita kenkiä, mutta mukavuuteen voisivat panostaa hiukan enemmän :/ useassa blogissa on nyt ollut esillä kyllä kauniita Zaran kenkiä, että houkuttaisi mennä piipahtamaan, jos vaikka olisivat parantaneet yhtäkkiä istuvuuttaan ;)

  7. Kiitoksia! Nojuu, eiväthän nuo kyllä mitkään universumin mukavimmat kengät varmasti ole, mitä nyt en toisaalta ihan odotakaan tuolla hinnalla :D Yhdet omistamani Zaran korkkarit ovat kyllä yllättävän mukavat jalassa, joten ehkä niissäkin on poikkeuksia ;) Eikun Zaraan vaan sovittelemaan! Kiva, kun jätit kommenttia :)

  8. Tuota samaa toppia hypistelin viikonloppuna! Minulla on jo se mustana, joten vähän harmittaa, kun jätin tuon vaalean ostamatta.. Hmm, ehkä käyn korjaamassa tilanteen ;)

  9. Nyt äkkiä suunta Zaraan ja korjaamaan tilanne! ;) Mustakin oli kyllä nätti, mutta tosiaan hurjan kiva malli paidassa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *