No niitä ostoksia!

Heippa!

Siellä ruudun toisella puolellahan oli ihan yhtä malttamattomia luonteita kuin itsekin olen, heh! Mutta onko vielä jotain ärsyttävämpää kuin nuo sneak peek-kuvat? No on, ostosten esitteleminen osissa! Shoppailusaldoni part 1 ;)

Jos Zara on tähän asti pitänyt tiukasti kärkisijaa lempivaatekauppanani, on sille tullut nyt kyllä erittäin varteenotettava kilpailija, nimittäin Mango! Kävin sovittamassa erästä valkoista keveää pitkähihaista puseroa jo pari viikkoa sitten ollessani serkkuni kanssa ostoksilla, mutta jätin sen vielä mietintään. Pusero jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja nähtyäni kyseisen paidan aina yhtä upean Lintun päällä, en voinut olla pirauttamatta Mangoon, josko kokoani olisi vielä jäljellä. Ja olihan siellä, yksi ainoa kappale varaston puolella odottelemassa minua!

Nyt ei kyllä ole minun vaatekaapissani enää yhtään tilaa valkoisille puseroille! Mutta minkäs sille mahtaa, kun ne ovat luottovaatteitani :) Yritin kuvata puseroa myös päälläni, mutta tuo jalustan kanssa työskentely ei kyllä ole vahvinta alaani, tarkennus oli useimmissa kuvissa aivan metsässä, eivätkä väritkään ole nyt ihan kohdallaan. Olen paljon mielummin itse kameran takana sommittelemassa ja säätelemässä kaikessa rauhassa :D

Ja köhköh vaikka menin hakemaan vain tuota paitaa varauksesta, en voinut sulkea silmiäni eräältä henkarissa roikkuvalta takilta tai jakulta mikälie!

Kyseessä siis tuollainen kermanvärinen, A-linjainen 3/4-hihoilla varustettu takki, joka käy hieman paksumman materiaalinsa puolesta lämpimillä kevätsäillä päällystakkina :) Tästä tulossa kuvaa päällä sitten myöhemmin ihan kunnolla asun muodossa.

Ensi kerralla esittelen vielä sen viimeisen pikkuruisen ostoksen! Lupaan, etten ota tällaista kiusottelua tavaksi ;) Nyt kaikki hopihopi ulos nauttimaan upeasta ja ennen kaikkea lämpimästä säästä!

19 thoughts on “No niitä ostoksia!

 1. Aivan tajuttoman ihana tuo Mangon jakku! Kävitkö keskustasta sitä katselemassa? Tuota on pakko päästä sovittelemaan! :) Paitakaan ei huonoksi kakkoseksi jää, upeita ostoksia!

 2. Voi kiitos! :) Juu, jakku on Aleksanterinkadun liikkeestä ja siellä oli ainakin eilen vielä useampi kappale jäljellä, tosin vähän isompia kokoja. Itsekin otin kuitenkin normaalia suuremman koon, jakku saakin olla vähän väljä mielestäni! :)

 3. Haha, mites jakku ja paita pääs viel samaan postaukseen? :D hmm toisaalta taidan pätkittää itsekin vähän Lontoon ostoksia, eli kai tää on meidän kaikkien pahe ;) niin ja kai nyt mulberryn ostos, kuinka pieni tahansa ansaitsee oman postauksen ;)

 4. Heheh, no niinpä! :D Itse en vaan henk.koht. tykkää ihan hirveästä kuvamäärästä per yksi postaus, siksi päädyin tähän selkeämpään vaihtoehtoon, on sitten kuinka kiusausta tahansa ;)
  Olenkin jo käynyt kuikuilemassa, joko olet paljastanut sen haaveilemasi ostoksen :)

 5. Aivan täydellisiä ostoksia! :) Vitsit miten sama maku meiltä löytyy. Linnun blogissa ihastelin tuota paitaa myös, ja pakko kyllä käyfä sovittamassa! Jakku myös aivan täysi kymppi :) Kivaa keskiviikko-iltaa!

 6. Voi kuinka söpönen takki! Tykkään just ton mallisista, omani odottaa vielä vintillä lämpimämpiä kelejä!:) Äh mua alkaa itkettää kun kattelen näitä sun ostoksia, en kerkee yhtään kaupungille shoppailemaan kun oon kokoajan vaan kirjastossa tai töissä!:D Tosta auringosta nauttimisesta nyt puhumattakaan:/ Odotan niin paljon että pääsykokeet olisivat jo ohi!

 7. Kiiitos, meillä tuntuu juu menevän maut erittäinkin yhteen ;) Sitten vaan Mangoon sovittelemaan! Oikein ihanaa iltaa sinnekin! :)

 8. Kiitos lili! :) Minä kaipailisin kaappiini vielä vähän lämpimämpää versiota tuollaisesta A-linjaisesta takista, malli on kyllä tosi paljon mieleeni.
  Voih älä turhaan itke, minä lopetan nyt ostostelun, niin täälläkin tulee olemaan sitten vähän hiljaisempaa sillä saralla ;) Kamalaa, kun ei haluaisi ajatella, että kokeet olisivat jo pian ohi, kun samalla takaraivossa puskee ajatus, miten ikinä ehtii oppia kaikkea! Mutta kokeiden jälkeen nautitaan auringostakin sitten oikein urakalla! :)

 9. Aivan ihana tuo paita ja jakku toki myös! Yleensä jos käyn ite Zarassa, niin en pääse liikkeestä ulos ilman ostoskassia. Onneksi asun Tampereella, jossa ei Zaraa ole ollenkaan. :D Mango on kyllä toinen vaarallinen paikka, jonne pitäisi mennä aina ilman lompakkoa, hihi.

 10. Voi kiitos Niina! Zara ja Mango ovat kyllä molemmat sellaisia paikkoja, jonne ei yksinkertaisesti pitäisi mennä, jos ei tahdo päästä eroon rahoistaan.. :D Se on kyllä outoa, ettei niinkin suuressa kaupungissa kuin Tampereella ole Zaraa.

 11. Paidasta on tullut kyllä ihan omakin lempparini! Mangon verkkokaupassa näytti olevan vielä jäljellä niitä, joten eikun tilaamaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *