Modern Preppy by Lindex

Viime viikolla Lindexiin ilmestyi odottelujen jälkeen ihana Modern Preppy-mallisto. Harvoin innostun tällaisista, mutta tällä kertaa mallisto oli todella paljon mieleeni! Raikasta raitaa, vaaleansinistä, navysinistä, kirkkaita värejä.. Ah! Minulla ei kuitenkaan malliston ilmestyttyä ollut mitään asiaa kaupoille, joten naputtelin netin kautta tilausta menemään.

Olisin voinut haalia ostoskoriini vaikka mitä, mutta hillitsin kuitenkin itseni ja päädyin kassalle tuon tummansinivalkoraidallisen maximekon (toivottavasti helma ei ole liian pitkä tällaiselle nappulalle!) ja vaaleansinisen lyhythihaisen röyhelöpuseron kera. Mieleeni jäivät vielä kummittelemaan tuo raitapaita, jossa on piristävänä yksityiskohtana vähän paljettia, sekä seilorihenkinen bleiseri kultaisilla napeilla. Myös oransseihin chinoihin menin ja ihastuin, mutta liian myöhään! Ne ovat jo loppuunmyydyt ainakin netistä, kuten tosin moni noista muistakin tuotteista, mutta ehkä metsästän värikkäitä chinoja sitten jostain muualta :)

Täytyy muuten sanoa, paitsi että itse mallisto on onnistunut, niin on kyllä kampanjointikin! Tämän näkemiseltä ei ole varmaan voinut välttyä yhdessäkään blogissa, bussipysäkkiäkään ei ole voinut ohittaa ihailematta kaunista Gwyneth Paltrow’ta :)

Näitä siis odottelen kotiin saapuviksi! Kävittekö te hakemassa vaatekaappiinne jotakin mallistosta tai iskivätkö vaatteet muuten? :) Maanantain jatkoja!

15 thoughts on “Modern Preppy by Lindex

 1. Mäkin rakastuin tuohon maximekkoon! En vaan jaksanut lähteä kauppaan sovittelemaan :D Jotain tuon suuntaista on tulossa mullekkin kotiin, tosin musta raidallisena :)
  Ihanat vaatteet kyllä tilasit! Mäkin huolisin jokaisen noista.

 2. Se olisi kyllä niiin kiva kesäksi! Mistä sä oot tilannut sen mekon? :) Hih kiitos! Tulisivatpa vaan jo nopeasti perille ;)

 3. Oisin niin halunnu sen neuleen, mutta luonnollisesti myytiin heti loppuun ainakin oma koko :/ ja kokeilin tota maximekkoa mut mulla se ainakin jäi jotenkin hassuun pituuteen just tohon pohkeen alapuolelle mut nilkkojen yläpuolelle. Eli ois pitäny ollan vähän pidempi tai sit reilusti lyhyempi :P iteki oon kyl supernappula et en sit tiiä mihin ton kuuluis jäädä :P

 4. Voi höh :( Tuleekohan noihin täydennystä ollenkaan.. Vitsit, toivottavasti pituus natsaisi minulle, olin ihan varma, että se saattaisi olla liian pitkä :D Hassua, että toisinpäin!

 5. Niin olis :) Mäkin mietin pitkään sinisen ja musta välillä,päädyin mustaan kun on jo se yksi Vilan siniraidallinen mekko. Postaan mekosta myöhemmin jos se on hyvä!

 6. Toi mallisto on kyllä varsin ihana! Ite kävin kaupoilla sovittamassa juuri niitä oransseja chinoja, mutta eihän ne nyt meikäläisen päällä näyttänyt yhtään kivalta. :D Lindexillä on tosin mulla ollut muutenkin vähän hankalaa housujen kanssa, kun se pienin koko on aina vähän liian iso. Jäi tosin hiukan harmittamaan, että en sitten sovittanut tuota raitapaitaa ja sitä valkoista neuletta. Jälkiviisaus…:D

  No mutta toivottavasti nuo vaatteet sopivat, kuvia odotellessa. :)

 7. Höh, harmi, etteivät olleet sinulle sopivat! Ehkä minunkaan ei sitten tarvitse haikailla niiden perään ;)
  Jep, nyt vaan pakettia odottelemaan ja toivotaan, että istuvat päälle :)

 8. Tuo on kyllä kiva mallisto. Olisin itsekin saattanut haluta shoppailla sitä. ;) Tilaamasi vaatteet näyttävät kivoilta ja toivottavasti ne ovat sopivia. :)

 9. On kyllä hurjan kiva :) Hih, sitten vain päivittelemään nettikauppaa, josko sinne vielä tulisi täydennystä ;) Toivotaan, raporttia tulee vaatteiden saavuttua!

 10. Minäkin tykästyi aikalailla noihin malliston vaatteisiin. Erityisesti juuri tuo vaaleensininen “kauluspaitatoppi” herätti ihastusta. Itse näyttäisin kuitenkin 50-vuotiaalta kirjastontädiltä aina tuon mallisissa paidoissa, joten kauppaan jäi. Odotellessa parempia malleja :)

 11. Tuo maximekko on aivan ihana, mutta yritän nyt olla shoppailematta, jotta saan sitten Münchenissa oikein olan takaa ostella ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *