Jotain konjakinruskeaa…

Heipparallaa taas,

Eilisessä postauksessa vilahtikin jo sen pienen ruskean paperikassin sisältö. Joku ehkä muistaakin, kuinka tässä postauksessa haaveilin muutamista asioista, jotka haluaisin hankkia kevään / kesän aikana. Tämä seuraava pikkuruinen Mulberryn ostos oli listalta varsinaisesti ainoa, jonka tiesin hankkivani piakkoin. Loput jäävät sitten sinne listalle keikkumaan haaveiltaviksi :)

Kyseessä siis Iphone Cover ja tietenkin värissä Oak :) Kävin jo pari viikkoa sitten Mulberryllä kyselemässä tämän perään, mutta varastosta löytyi ainoastaan yksi kappale mustana, joten ystävälliset myyjättäret ottivat yhteystietoni ja lupasivat laittaa viestiä perään, kun uusi kuorma tulee. Kannattaa siis vaikka soitella sinne etukäteen ja tiedustella tilannetta, tai sitten tilata verkkokaupan kautta, mikäli oman tällaisen hankinta kiinnostaa, ovat nimittäin kuulemma todella suosittuja. Täytyy muuten tähän väliin sanoa, että Fabianinkadun Mulberryllä on aina todella hyvä palvelu, henkilökunta niin iloista ja ystävällistä! :)

Alkuun suojus tuntui vähän löysältä, mutta olin tainnut vain tottunut aikaisempaan Ordning & Redan pussukkaani, joka on niin tiukka, ettei puhelin meinaa tulla sieltä millään pois. Vähän aikaa pähkäiltyäni totesin kuitenkin, että harvemmin sitä puhelinta tulee tuossa roikoteltua ylösalaisin, lähinnä se kun on suojaamassa puhelinta tuolla laukun pohjalla pyöriessä.

Sisäinen pikkutyttöni heräsi eloon näistä suloisista mukana tulleista pastellisista tarroista! Voisin kiinnittää näitä vaikka pääsykoevihkoni kanteen merkiksi siitä, että kyllä se kesä sieltä vielä tulee ;) Mulberryn kevään/kesän katalogikin on painettu vohvelikuvioiseksi.

Kuten myyjättäretkin totesivat, nyt on laukku ja puhelimen suojus samaa sarjaa, hih ;)

12 thoughts on “Jotain konjakinruskeaa…

  1. On se kyllä ihana,ehkä minunkin on tilattava tuo ennen ostoslakon alkua :) Sopii kyllä niin hyvin yhteen tuon laukunkin kanssa;)

  2. I-h-a-n-a! :) Olen samaa mieltä palvelusta, ihan loistavaa palvelua olen itsekkin saanut joka kerta.

  3. Minulle on samanlainen tulossa juuri Helsingistä. Olisin halunnut mustan, mutta ne oli loppu. Otin sitten tuon oakin, etten vaan jää ilman. ;) Kivaltahan tuokin näyttää, ehkä jopa kivemmalta kun se musta! :)

  4. Aivan ihana tuo kotelo! =) Hyvä, että saatiin niitä lisää pienen odottelun jälkeen tänne Suomen myymäläänkin! Aurinkoista päivää sinne! :)

  5. Kiitos! :) No niin kelpaa, tuossa se nököttää vieressäni kirjaston pöydällä ;) Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin!

  6. On kyl aivan ihana! Mut on kyl ostoslistalta niin monta ihanaa asiaa että tää ei tunnu nyt yhtä tärkeältä (kuin esim joku mulberryn huivi…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *