Asu 30.3.

Moikka!

Eilisessä postauksessa luomani kuva siitä, kuinka kaikessa rauhassa valitsen vaatteita rekiltä ja asusteita ylleni, noh, se oli pelkkä illuusio :D Valmistautuminen oli kaikkea muuta kuin kuvailemani kaltainen seesteinen hetki, minulla nimittäin tulikin ihan hirmuinen kiire lähtiessäni ja olin lähellä myöhästyä (Anteeksi S ;)). Minun olisi pitänyt ottaa tänne jälkeen-kuva vaaterekistäni, monta henkaria tyhjillään ja vaatteet ympäri lattiaa kuin pyörremyrskyn jäljiltä! Mitään asukuvia en siis ehtinyt nappaamaan ja ylleni vedin kiireessä lähes samanlaisen asun kuin viime viikonloppuna, pusero vain vaihtui toiseen. Ilta oli kuitenkin ihana, ruoka niiin hyvää seurasta puhumattakaan!

Koska varsinaisessa illan asussani ei siis ollut paljoakaan näkemistä, otimme kuitenkin tänään aamulla ennen kirjastoon lähtöä auringonpaisteessa kuvan ulkotamineistani, joilla lähdin eilen liikenteeseen :)

Takki / H&M
housut / Zara
huivi / Mulberry
laukku / LV
kengät / Vagabond
koru / Dimacci

Tykkään tuosta takista aivan älyttömästi! Se oli kyllä nappiostos, joten sitä tulee varmasti näkymään täällä kevään aikana vielä paljon :)

Jalkoihin pääsivät pitkästä aikaa saappaiden sijasta Vagabondin viime vuonna ostetut konjakinruskeat mokkanilkkurit. Niiden käyttö on jäänyt aika vähäiselle, joten täytyykin nyt korjata asia, ennen kuin on aika vaihtaa kevyempiin kenkiin ;)

Oikein mukavat lauantain jatkot! :)

8 thoughts on “Asu 30.3.

  1. Ihana toi takki! Ihastuin viime postauksessa niin paljon, että laitoin heti samanlaisen tilaukseen. Muutenkin blogisi on tosi kivasti toteutettu, jatkan seuraamista varmasti :)

    Rose

  2. Hei millainen toi sun LVn damier laukku on? Siis koko ja malli näillä hienoilla heidän sanoillaan ? :)

  3. Heippa Rose!
    Takki on kyllä aivan ihana, kiva, että ehdit hankkia sellaisen vielä itsellesikin :) Ja kiitos kovasti sanoistasi, mahtavaa, että olet viihtynyt täällä juttujeni parissa ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! :)

  4. Oi miten ihana asu jälleen!:) Vitsi rakastan sun tyyliä! :) Mulla tulee aina kiire kaikkialle.. :D Ainakin silloin kun illalla lähdetään jonnekin. Aina ulko-ovellakin täytyy kääntyä takaisin kun jotain aina meinaa unohtua.. Hyvä,ettei jäänyt rahapussi viimeksikin:D Mukavaa sunnuntaita sinulle:)

  5. Voi kiitos paljon Veera :)! Se on juu kumma, kun aina on kiire kaikkialle! Minullakin piti olla hyvin aikaa, mutta lopputulos olikin aivan toinen :D Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *