Asu 16.3.

Huomenta!

Eilisiltana kävin jo perinteeksi muodostuneilla mansikkamargaritoilla ystäväni kanssa, oli ihanaa unohtaa hetkeksi opiskelustressit (ihan kuin emme olisi vatvoneet niitä silti :D) ja vain keskittyä hyvään seuraan. Päälläni oli seuraavaanlaista:

Bleiseri / Zara
pusero / Zara
farkut / Liu Jo
laukku / LV
huivi / Mulberry

Poikaystävältä lahjaksi saatu Mulberryn Tamara-huivi pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilutukseen ja voi miten siitä pidänkään!

Innostuin kuvaamaan asuja noin yksityiskohtien muodossa, ettei tarvitsisi katsella niitä ainaisia peilikuvia. Jalustani lähti nimittäin huoltoon (vika ei siis ollut minussa ja voimasanoissani, jes!), joten jonkin aikaa mennään tällaisella meiningillä. Mitä siellä tykätään yksityiskohtakuvista, tylsiä vai kivoja? :)

Nyt lähden muutamaksi tunniksi kirjastoon lueskelemaan, minkä jälkeen suuntaan viettämään lauantaita siskojenillan muodossa! Hauskaa lauantaita kaikille, toivottavasti teillä on vähän railakkaampia suunnitelmia kuin minulla kirjoineni hih ;)

18 thoughts on “Asu 16.3.

 1. Voi miten nätti asu jälleen, sulla on aivan ihastuttava tyyli! Hauskaa lauantaita sinne myös, tsemppiä lukemiseen! :))

 2. Kyselisin teidän lontoon reissusta vähän, missä yövyitte ja paljonko se makso? Olemme varaamassa hotellia, mahdollisimman halvalla. Olisi kiva jos vähän auttaisit? :)

 3. Kiitos paljon, Reetta! :) Tamara on kyllä pop, vaikka pikkasen olikin vielä vilu sen kanssa eilen keskustan viimassa.. :D

 4. Moikka! Valitettavasti en varmaan ole kaikista paras henkilö auttamaan, sillä oma reissumme oli pakettimatka, pelkkää hotellin hintaa en siis mitenkään muista. Hotellimme oli kuitenkin Melia White House, joka tosin on näin sesonkiaikaan kuulemma jopa parisen sataa kalliimpi kuin meidän reissumme aikana. Suosittelin sitä nimittäin juuri siskolleni ja hän teki tämän huomion!

  Kannattaa tutkia hotellia ebookersin kautta, josta itsekin löysimme kyseisestä hotellista edullisimman vaihtoehdon. Suosittelen myös googlettelemaan hotellista kuvia/kokemuksia muualtakin kuin matkatoimiston tms. sivuilta, sillä Lontoo on kuulemma tunnettu huonolaatuisista hotelleistaan. Mekin meinasimme ensin varata hotellin, joka kuvien googlettelemisen jälkeen ilmenikin ihan kamalaksi :D

  Tulipas tarinaa, mutta toivottavasti näistä on jotain apua ja oikein ihanaa reissua! :)

 5. Kiitoksia! :) Sain sen ylioppilaslahjaksi, Stockmannilta peräisin :) Shopbopillahan noita myydään tosiaan myös!

 6. Hyvä maku sinulla, heheh ;) Voi kiitos, hurjan kiva, että löysit tänne ja jätit vielä kommenttiakin! Tervetuloa lukijaksi :) Käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi, aurinkoista päivää! :)

 7. Hyvä maku sinulla, heheh ;) Voi kiitos, hurjan kiva, että löysit tänne ja jätit vielä kommenttiakin! Tervetuloa lukijaksi :) Käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi, aurinkoista päivää! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *