Asu 15.3.

Heippa! Pikaisesti esille pieninä yksityiskohtina asua, jossa vietin ensin päivän kirjastossa ja pian olen lähdössä poikaystäväni kanssa liikenteeseen. Asu on muuten koottu pääpiirteissään ihan vain kaapin perukoilta kaivetuista elementeistä, välillä sitä tekee löytöjä ihan omastakin vaatekaapista – hauskaa ja halpaa ;)

Neule / H&M
farkut / Liu Jo
huivi / H&M
kello / Michael Kors
laukku / Mulberry

Muistin tuon muutama vuosi sitten hankkimani H&M:n leohuivin olemassaolon, ja vaikka en yleisesti olekaan mikään eläinkuosien ystävä, näin pienenä ripauksena ja etenkin pitkästä aikaa käytettynä se on ihan virkistävää! Halusin yhdistää sen harmaaseen ja löysinkin sieltä omasta kaapista tuon samaisen puljun hieman pidemmän neulepaidan. Sitten vaan lempparifarkut- ja saappaat jalkaan, niin asu on kasassa!

10 thoughts on “Asu 15.3.

  1. Ihana asu :) mistä muuten oot ostanu sun metkkilaukut? Ihan stockalt vai tilaatko jostain ? :) itse haluisin ostaa ekan L.V :) guessia on,mut vaihtelua :) haluisitko kasvattaa tästä blogista yhden Suomen suosituimman ? :) missä oot työskennellyt nyt,kaupassa vai? :) haetko muualle ku kauppikseen? :)

  2. Kiitos kovasti! :) Laukkuni olen ostanut milloin mistäkin, jotkin netistä, jotain Stockalta, LV:t ja Mulberryn sitten ihan heidän omasta liikkeestään.

    Heh taidan viihtyä kyllä ihan hyvin tällaisen pienen ja intiimin lukijaporukan parissa ;) Olen työskennellyt myyjänä. Haen tänä keväänä todennäköisesti ainoastaan kauppakorkeaan, jos paikkaa ei irtoa, laitan paperit syksyn haussa AMK:hon :)

  3. En oo oikein ikinä haaveillut Mulberryn Bayswaterista mutta vitsit että se näyttää kivalta näissä sun kuvissa. Melkein menee jo ostoslistalle;)

  4. Hih ostoslistalle vaan! ;) Se on kyllä aivan ihana, en malta odottaa pääseväni yhdistelemään sitä kesäasujen kanssa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *