Asu 14.3.

Aiiivan ihana aurinkoinen päivä! Harmi vain, että niistä auringonsäteistä nautittiin lähinnä kirjaston säleverhojen takaa, mutta kummasti se kirkkaus vaikuttaa kuitenkin mielialaan ja lukeminenkin maistui paremmin :)

Neule / Polo Ralph Lauren
farkut / Zara
vyö / H&M
huivi / Gant
laukku / LV

Tässä asua, jollaisessa viihdyn useimmiten tuolla kirjaston penkillä. Vilukissalle lämmin neule ja huivi, mukavat stretchaavat farkut ja laukku, joka vetää sisäänsä omaisuuden ja muun muassa valmennuskurssin tiiliskiven, joka pilkottaa tuossa alemmassakin kuvassa. Oikeasti, miksi noin iso ja painava kirjanen, jota kukaan ei halua raahata mukanaan? :D

Nyt lähden ehkä vielä ystäväni kanssa lenkille nauttimaan tuosta säästä! Kivaa päivänjatkoa! :)

6 thoughts on “Asu 14.3.

 1. Haha voi että tuo takuuvalmennuksen tiivistelmäkirjanen on kyllä niin järkäle! Vähän ärsyttää aina raahata sitä mukana, kun se painaa niin pirusti, mutta on siitä ehkä vähän jotain hyötyäkin :-)

  Kiva kuulla, että lukeminen sujuu. Itsekin olen saanut nyt kunnon draivin päälle kun laskeskelin, että enää vajaa 13 viikkoa jäljellä. Apua! Vaikka nyt tuntuu ihan toivottomalta, niin ehkä noi jutut pikkuhiljaa alkaa jonnekkin painumaan :))

  Ja asuskin on taas kerran ihana! Minäkin tuppaan vetelemään kirjastossa aina neule päällä. Mikä kumma siinä on, että niissä on aina niin kamalan kylmä? :'D

 2. Se on ihan kamala! Siinä lappusessa luki vielä, kuinka “heillä on ilo esitellä tämä yhteen pakettiin tiivistetty materiaali”.. :D Itse en lueskele vielä niitä tiivistelmiä, vaan teen lukemisen yhteydessä niitä tehtäviä, niin ajattelin ottaa omat kopiot niistä :D

  13 viikkoa, ai kauheeta! Aika toivoton olo on itsellänikin, mutta ehkä se tästä vielä. Vitsit, kun on kiva jakaa ajatuksia toisen samassa tilanteessa painiskelevan kanssa :)

  Hih kiitos! Joo ilman neuletta ei kirjastoon lähdetä ;) Itse olin pakkasilla välillä toppatakkikin päällä siellä.

 3. Et ole tainnut ohittaa, en ole sitä postauksen muodossa vielä kauheasti avannut, mutta täällä kommenttiboksissa sitten :) Elikäs kauppakorkean pääsykokeet olisivat edessä päin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *