The beginning

Heippa!

Voi vitsit, en edes muista, kuinka kauan olen tuijotellut Bloggerissa tekstiä “Et kirjoita vielä yhtään blogia, luo oma blogi!”. Ja ties kuinka monta kertaa olen meinannut painaa tuota nappia ja nyt – vihdoin ja viimein uskalsin sen tehdä :) (Jos ihan rehellisiä ollaan, sitä nappia on painettu varmaan kymmeniä kertoja, mutta koskaan en ole alkushokin jälkeen päätynyt tänne asti.)

Monen monta kertaa olen ajatellut, että nyt jos minulla olisi blogi, kirjoittaisin tästä ja tästä. Muutamia kertoja otin jopa kuvia, jotka lisäisin kuvitteelliseen blogiini (call me crazy). Tänään kuitenkin löysin itseni tekemästä banneria itselleni, joten pakkohan minulla oli olla jokin paikka, jonne se lisätä ;) Tässä sitä nyt siis ollaan, vähän kyllä jännittää!

Olen aina rakastanut valokuvausta ja kuvankäsittelyä, mutta viime vuosina se on jäänyt harmillisesti taka-alalle. Kirjoittaminen on myös ihan alaluokista lähtien ollut lähellä sydäntäni, joten loppujen lopuksi päätin, että tässähän löisin vaikka kuinka monta kärpästä yhdellä iskulla! Kerranhan täällä vain eletään, joten täytyy tätä kokeilla ;) Tervetuloa blogini pariin!

– Jonna

17 thoughts on “The beginning

 1. Vau tosi ihana banneri!!! :) Munkin olisi jo korkea aika tehdä omalleni jotain :D Tosi kiva että vihdoin aloitit!

 2. Kiitos paljon Anne! :) Siitä se vähän niinkuin lähti hih. Niin ja olen pian parikympin kynnyksellä (hui miltä se kuulostaa kirjoitettuna!) eli 19 :)

 3. Kiva kun aloitit blogin kirjoittamisen! :) Erityisesti Lontoo vinkit kiinnostavat kun maanantaina ollaan sinne menossa!

 4. Moikka Hjenn! Onpa kiva kuulla, että löytyy kiinnostusta :) Lontoosta tulen varmasti kirjoittelemaan vielä paljon lisää ja toivottavasti saat niistä jotain vinkkejä matkaa varten!

 5. Hih juuri toivottelin sinua tervetulleeksi äsköisessä postauksessa, mutta vielä kerran, ihan hurjan kiva, että jäit seurailemaan! :)

 6. Jejee, tästä se lähtee!:) Kivaa bloggailua sinulle!<3 Tää tulee varmasti viemään sut mennessään..;)

 7. voi ei mikä hymy levisi kasvoilleni kun bongasin blogisi! etkös olekin irc-gallerian carany? haha, muistan kun nuorina tyttöinä aina ihailtiin sun kuvia sielä! :D

 8. Voiei mikä häpeä levisi kasvoilleni kun luin kommenttisi, tunnustaudun.. :D Heheh, voi niitä kultaisia nuoruusaikoja. Ja kyllä maailma on pieni paikka!

 9. haha, aina “mennään kattoon onko caranyllä uusia kuvia” ja siitä seuraavat puolituntia päiviteltiin miten kaunis olet :D ja todella kaunis oot edelleen, älä suotta häpeile! :)

 10. Voi vitsit, mikä sattuma :D Pikkasen kyllä kuitenkin hävettää, sitä oli aika nuori silloin!
  Kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja mukavaa, että eksyit tänne! :)

 11. Voi kiitos kovasti! Miten kivaa, että eksyit tänne ja jätit vielä kommenttiakin piristyksekseni :) Tervetuloa seurailemaan! Käyn kurkkailemassa sinunkin blogiasi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *