Sunnuntai

Kuten tuosta sivupalkin tietolaatikostakin selviää, nautin suuresti aamupalahetkistä. Ne aamut, jolloin nappaan kiireessä napaani palan leipää ja juoksen kahvi termoksessa ovesta ulos, eivät ehkä ole niitä hohdokkaimpia hetkiä, mutta silloin, kun aikaa on vähänkin enemmän, tykkään panostaa aamupalaani. Minä, joka rakastan pitkiä unia ja olen niin aamu-uninen kuin ihminen voi vain olla, herään mielelläni vaikka tunnin aikaisemminkin, jotta ehdin nauttia rauhassa kupin kahvia ja hääriä keittiössä :)

Ja sunnuntaithan ovat mitä oivallisimpia hetkiä meille aamuherkuttelijoille ;) Yleensä syön jonkinnäköistä rahkamössöä maustamattomalla jogurtilla ja marjoilla – suurta herkkuani! Niin suurta, että ensimmäistä kertaa kaikki viime kesän pakastemarjat alkavat vedellä viimeisiään. Olen laiska käyttämään kaupasta ostettuja pussimarjoja, sillä niitä pitäisi aina kuumennella sun muuta.

Nyt en jaksanut pilkkoa hedelmäpaloja rahkan sekaan (jaksoin kuitenkin kuoria tuon maailman hankalimman hedelmän), joten väsäsin mozzarellaleivän pestolla ja tomaatilla, mmm :) Sivuun iso kupillinen kahvia ja kyllä alkaa aamu mukavasti!

Löytyykö sieltä muita aamupalaherkuttelijoita? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *