Maistiaisia Lontoosta

Tulin juuri muutama päivä sitten Lontoosta viettämästä pidennettyä viikonloppua, joten ajattelin nyt olevan oiva hetki raottaa muutamalla sanalla ja kuvalla matkaamme :) Rakastuin kaupunkiin täysin, olen käynyt siellä aiemmin joskus ala-asteikäisenä, mutta siltä reissulta muistan ainoastaan seitsemänkerroksisen lelukaupan, joten uusittu visiitti oli ihan paikallaan.

Lähdimme torstaina iltapäivällä poikaystäväni kanssa matkaan. Itse suuntasin tietenkin heti Taxfreehen, mutta lomaruuhkien takia sinne jäi harmillisen vähän aikaa, porttikin kun oli aivan kentän toisessa päässä. Muutamia tarpeellisia ostoksia ehdin kuitenkin tehdä (poikaystävän vaellellessa levottomana perässä, myyjäkin sanoi, että hänet täytyisi parkkeerata jonnekin :D), niistä vaikka sitten lisää myöhemmin :)

Vietimme erityistä päivää, joten otimme koneessa hieman kuplivaa sen kunniaksi ;) Tyylikkäästi lentokoneen muovimukeista tietenkin!

Saavuimme perille klo 16 Lontoon aikaa. Terminaalista poistuessa törmäsimme Heathrow Express -junan lipunmyyjiin, joten nappasimme heiltä liput ja suuntasimme junalle. Sieltä pääsimme näppärästi Paddingtonin asemalle, mutta sen jälkeen olimmekin vähän hukassa. Nousimme asemalta ylös ihmispaljouteen ja meinasimme järkyttyä :D Ihmisiä säntäämässä puolelta toiselle, takseja, busseja, tööttäyksiä! Totesimme, ettei meillä ole mitään mahdollisuutta lähteä laukkuinemme suunnistamaan hotellille, kun ei ole pienintäkään hajua sen olinpaikasta, muuten kuin että kovin kaukana se ei ole.

Saimme taksin nopeasti ja ei kun suuntana Melia White House! Hotelli oli aivan ihastuttava, huoneet olivat tosin aika pieniä, mutta muuten se oli aivan passeli meille :)

nsimmäinen ilta meni lähinnä laukkuja purkaessa ja järkytyksestä toipuessa, sekä hieman ympäristöön tutustuessa. Kun uskaltauduimme hotellihuoneestamme ulos, suuntasimme Trafalgar Squarelle ihastelemaan ja kävimme syömässä sen lähettyvillä. Kovin myöhään emme kuitenkaan Lontoon yöelämää tutkineet, sillä seuraavana aamuna oli herättävä aikaisin, siitä lisää sitten… ;)

4 thoughts on “Maistiaisia Lontoosta

  1. Kiva kuulla! :) Itse ainakin oikein ahmin muiden blogien Lontoojuttuja ennen matkaa ja sain niistä hyviä vinkkejä! Ja toki esittelen ;)

  2. Se on kyllä mahtava tunne, kun menee lentokentältä Paddingtoniin ja huhhuh, kun sieltä nousee sinne kadulle :D Jotenkin järkyttyneen vaikuttunut ja onnellinen fiilis, että nyt mä oon täällä! :D Itse olin tammikuussa Lontoossa avomiehen kanssa ja me ollaan sitä mieltä, että pian takaisin! Sun kirjoitukset kirvoitti muistoja mieleen, ja muutenkin oli kiva lukea näitä. :)

  3. Juurikin se tunne! :D Meillä se oli aluksi järkyttyneisyyttä, mutta alkushokin jälkeen kaduilla kävellessä ja ihmisiä katsellessa se muuttui kyllä onneksi. Mekin suunnittelimme jo, että viimeistään syksyllä on päästävä takaisin, niin kovasti paikkaan rakastuimme :) Parasta siellä oli mielestäni se ilmapiiri ja ihmisten ystävällisyys.
    Tosi mukavaa, että jätit kommentin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *