Lontoon ostoksia part 3

Huomenta!

Vielä viimeistä erää ostoksista, jotka tuli tehtyä matkamme aikana. Tarkemmin sanottua Heathrow’n lentokentällä, jonne olen sattuneista syistä unelmoinut pääseväni jo pitkän aikaa ;)

Heti oikeaan terminaaliin päästyämme ryhdyimme kiertelemään ympäriinsä eräs tietty liike mielessä. Lopulta löysimme etsimämme ja minä olin aivan hurmioissani! Voi sitä ihanaa nahan tuoksua, joka vallitsi liikkeessä! Upeita laukkuja toisensa jälkeen, mutta minulla oli mielessäni vain yksi.

Mikäs muukaan kuin Mulberryn Bayswater Oakina! Voi että, miten olen tästä haaveillut ja miten olen tämän eteen tehnyt töitä. Nyt laukkukokoelmani sai palasen, jota se on kaipaillut jo vuosia, klassisen, upean konjakkisen nahkalaukun muodossa :)

Bays on päässyt jo neitsytmatkalleen ja voi, se on juuri sitä mitä sen odotinkin olevan! Sivujen säätönauhojen ansiosta siitä saa aikamoisen tilaihmeen, joka on kuljettanut kirjastoreissuillakin mielettömät määrät tavaraa (miten niin Neverfull GM:ään tottunut :D), mutta joka näyttää hyvältä myös vähemmällä tavaramäärällä :)

Olin myös hieman haaveillut etukäteen Mulberryn Tamara-huivista, olenhan käyttänyt heidän klassikko talvihuiviaan jo varmaan viiden vuoden ajan siihen kyllästymättä. Kyseistä huivia metsästin jo viime vuonna niiden loputtua huutonetin syövereistä, mutta eihän niitä enää löytnyt. Nyt ajattelin siis olevan aika sijoittaa uuteen, ohuempaan kevät/kesähuiviin, ettei tarvitse kietoa sitä villahuivia kaulaan sitten kevätkeleillä ;)


Kiitos poikaystävälle, jolta sain tämän lahjaksi :)

11 thoughts on “Lontoon ostoksia part 3

  1. Oijoi, juuri tuosta laukusta mäkin olen jo pitkään haaveillut! Ajattelin että jos vaikka syksyllä sen hankkisin. On kyllä niin ihana klassinen laukku :) Muutenkin Lontoon ostoksesi ovat aivan ihania, meillä on tosi samanlainen maku!:)

  2. Hih tiedän tunteen, Bayswater on ollut haavelaukkuni niin kauan, kun olen laukuista mitään ymmärtänyt :) Ja kiitos kovasti! Siinä tapauksessa odottelen innolla, että laitat blogin pystyyn, niin pääsen lukemana juttujasi ;)

  3. Älä muuta sano! Kiva, ettei tarvitse enää kuolailla sitä sinun kuvistasi, vaan voin ihastella sitä ihan livenä ;)

  4. Hih se on kyllä kieltämättä kaikkien odotuksieni arvoinen :) Mutta aikamoisen ihana on tuo sinun Neverfullisikin!

  5. voiii minäkin haluan! :D aiemmin olin varma, että haluan tulevaisuudessa byaswaterin mustana, mutta alan olla käännytetty oakin puoleen! myös tamara scarf on himotuslistallani :)

  6. Tiedätkö, olen useita kertoja hypistellyt Mulberryn liikkeessä mustaa Bayswateria, mutta ihan nyt vuoden sisällä käännyinkin Oakin puoleen, enkä voisi olla tyytyväisempi ;)

  7. Aivan ihania ostoksia olet tehnyt!! Paljonko Bayswater kustansi tuolla Heathrow`lla?:)

  8. Hi Jonna! :)
    I have a question regarding this bag, the Mulberry Bayswater. Is it too heavy to carry a MacBook Pro 13″ in it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *