Lontoon ostoksia part 2 ja Apple-maniaa!

Päivän kirjastossa pakertaminen ohi, joten nyt voin hyvillä mielin kahvikupin kera istahtaa ja höpötellä matkan taxfreessä tehdyistä ostoksista :) Mukava kirjoitella tällaistakin hömppää kuin kosmetiikkalöpinää vähän raskaampien aihepiirien jälkeen.

Olen aikamoinen kosmetiikkafriikki ja olisinkin voinut viettää lentokentän taxfreessä aikaa vaikka tuntikausia! Niin ei onneksi kyllä käynyt, muuten syli olisi varmaan ehtinyt täyttyä ihanista pakkauksista ja purnukoista ;)

Diorin Lip Maximizer – ultimate-suosikkini huulimeikkien saralta! Mitään Maximizeria se ei kyllä ole nähnytkään, mutta koostumukseltaan ja sävyltään (ja tuoksultaankin) se on ehdoton lempparini. Sitä onkin kulunut jo monta putelia, joten se kertoo kaiken ;)

Olen metsästänyt pitkään seuraajaa Diorin Incognito-viisikon vaalealle sävylle, jota käytän lähes päivittäin luomella. Olen useampien myyjien avustuksella käynyt läpi lähes kaikki merkit markettituotteista kalliimpiin, kaikki olivat joko liian valkoisia, liian shimmerisiä tai liian mattaisia. Vihdoin taxfreestä löysin myyjän kanssa Chanelilta täydellisen korvaajan! Kuvassa näyttää kovastikin valkoiselta, mutta kyseessä aavistuksen lämpimämpi sävy, Ivory.

Poskipuna oli myös hakusessa ja Diorin Strawberry Sorbet oli loppujen lopuksi kaikkien myyjän kanssa läpikäymiemme joukosta paras. Olen tosi arka käyttämään poskipunaa, sillä poskeni saattavat herkästi punoittaa muutenkin, mutta tuossa on mukana myös vaaleampi sävy. Ja hyväksi on todettu!

Aamulla ennen kirjastoon menoa hurautin postin kautta, sillä siellä odotti jotain, mitä olen parisen kuukautta jo yrittänyt saada käsiini! Kyllä kutkutti availla pakettia päivän mittaan, mutta nyt voin kaikessa rauhassa tutustua uutukaiseen ;) Ja krhm ehkä vähän opetella sen käyttöä!

Oikein mukavaa viikonloppua! :)

4 thoughts on “Lontoon ostoksia part 2 ja Apple-maniaa!

  1. Ihania meikkejä olet löytänyt! haluisitko tehdä lemppari kosmetiikastasi postauksen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *