Lontoon ostoksia part 1

Ennen kuin jorisen vielä muutaman sanasen Lontoon viimeisistä päivistä nähtävyyksineen kaikkineen, ajattelin hieman esitellä sieltä kotiutettuja juttuja :) Päivällä lukutaukoa pitäessäni, kun luonnovaloa riitti edes hitusen, otin pikaseen kuvia ostoksistani, joten tässä ensimmäistä osaa vaatteiden muodossa!

Olen tyytyväinen, että löysin Lontoosta juuri ne asiat, joita lähdin sieltä etsimäänkin! Heräteostoksia tuli tehtyä hyvin vähän ja reissulla panostin lähinnä määrän sijasta laatuun :)

Valkoista, palmikkoa, raitaa, tummansinistä, puuvillaa ja silkkiä, niistä olivat Lontoon vaateostokseni tehty! Hyvin omannäköistäni siis.

Kauluspaita on ehdottomasti yksi luottovaatteistani ja olen löytänyt hyväksi todettuja yksilöitä H&M:ltä. Olen pitkään etsinyt kuitenkin jotain laadukkaampaa versiota tästä klassikkovaatekappaleesta ja vihdoin Bicester Villagen Polo Ralph Laurenilla käydessämme minua onnisti! Vieläpä kaksin kappalein ;)

Ensin ostin vaaleansinisen, sen jota lähdin etsimäänkin, mutta kassalla hinnan ollessa vielä puolet hintalapussa ilmoitetusta outlet-hinnasta, suuntasin uudestaan hyllyjen väliin. Näin myyjän päällä tuon vaaleanpunavalkoraidallisen paidan ja ihastuin sen raikkauteen. Minä, joka en ole pitänyt ylläni vuosiin mitään vaaleanpunaista kotihupparia lukuunottamatta, kiikutin paidan kassalle!

Palmikkoneuleet olivat myös ostoslistallani ja nekin löytyivät samaisesta paikasta. Huvittaa, kun kaikissa paidoissani minulla on hihat käärittyinä :D Nappula mikä nappula!

Sisäinen valkoinen paita-tutkani (tuttu juttu ilmeisesti joillekin muillekin hih ;) ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan Massimo Duttilla kiinnitin heti huomioni tähän rusetilliseen keveään pitkähihaiseen paitaan, joka laskeutuu hirmu nätisti. Paita ei henkarilla ollut kovin edukseen kaikkine matkalaukkuryppyineen, joten siksi tällainen sneak peek-kuva. Pesulapun vilkaisu aiheutti minussa pienen riemunkiljahduksen, 100% silkkiä!

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä vielä samasta liikkeestä mahdottoman söpöt nahkaiset loaferit! En malta odottaa teiden sulamista (sinne voi tosin vierähtää vielä tovi jos toinenkin), että saan nuo jalkaani. Kaiken lisäksi ne sopivat väriltään täydellisesti erääseen toiseen Lontoon ostokseeni… ;)

16 thoughts on “Lontoon ostoksia part 1

  1. Aivan huippu ihania ostoksia ! Nuo loaferit sai mun sydämeni sulamaan :) Ihana blogi,jään ehottomasti seurailemaan.

  2. Kivoja ostoksia! Varsinkin tuo valkoinen Massimo Dutti on mieleeni, yllättäen!;) Mä taidankin ehkä arvata, mikä se sun ostos on, mikä sopii noihin loafereihin!;>

  3. Voi kiitos! Tykästyin loafereihin itsekin kovasti, bongasin ne ennen matkaa jo nettikaupasta :) Lisäksi ne ovat tosi hyvän tuntuiset jalassa. Tervetuloa seurailemaan, käyn kurkkailemassa sinunkin blogiasi! :)

  4. Kiitos paljon, Lindsay! :) Juuri laskeskelin, että Suomessa esim. kauluspaidan hinnan ollessa n. 100e, sain outletkylästä vajaalla 90:llä sekä kauluspaidan että neuleen :D Kauluspaita siis n. 37e ja neule n. 50e :)

  5. Kiitos lili! :) Arvelinkin, että tuo paita saattaisi olla sinunkin makuusi, jostain kumman syystä hih ;) Pitäisi munkin kyllä rajoittaa noiden valkoisten vaatekappaleiden hamstraamista. Ja ehkä arvaatkin oikein, jotain mistä olen haaveillut niiin pitkään!

  6. Kiitos Anne! :) Olen itsekin aika tyytyväinen saaliiseeni. Ja noita RL:n neuleita olen himoinnut kyllä juuri mm. sinun postauksiesi innoittamana ;)

  7. Ei hitsi miten ihania ostoksia! Awws. Rakastuin noihin Laurenin neuleisiin, samaisia kun olen itsekin metsästänyt. Ei vaan taida täältä Suomesta niitä saada.. :(

  8. Kiitos! :) Ne ovat kyllä aivan ihania, lämpöisiä ja mukavia päällä. Hmm, oletko katsonut Dueton verkkokaupasta? Itse nimittäin katselin sieltä aiemmin noita kauluspaitoja, ehkä sieltä löytyy neuleitakin! Ja ymmärtääkseni myös Kämpin Womena myy Polo Ralph Laurenia, kannattaa tosin saada jostain paremmasta lähteestä varmistus ;) Onnea etsintään! :)

  9. Ah, mitä ostoksia!! Jestas, täältä kuuluu ihailevia huokailuja :)) Sulla on kaunis, klassinen tyyli, johon yritän itsekin kovasti suunnata… hiljalleen ;)

  10. Voi kiitos kovasti, Cherry! :) Hauskaa, miten tyyli voi tulla esiin ihan vaan yksistä ostoksista sen pahemmin muita asukuvia näkemättä. Kävin kurkkailemassa asukuviasi ja klassisiltahan nekin näyttävät! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *