Lontoo päivä 2

Noniiin, lisää tarinaa Lontoosta!

Perjantaina oli tarkoitus lähteä ajoissa liikkeelle, kunhan vain saimme kömmittyä itsemme ylös. Hotellihuoneemme sänky oli niiin mukava, että nukuin siinä valehtelematta parhaat uneni ikinä! Pieniä vaikeuksia siis oli havaittavissa ;) Tämä neiti hieroi kuitenkin unihiekat aika äkkiä silmistään, sillä suuntana oli kauan odotettu Bicester Village, eli merkkituotteiden outletkylä!

Hotellin henkilökunta suositteli menemään Bicesteriin junalla, joka tosin tuli varmasti kalliimmaksi, kuin bussilla kulkeminen, mutta matka kesti kyllä myös huomattavasti lyhyemmän aikaa. Junalippujen hinnat olivat mielestäni kaiken kaikkiaan aika huimia Lontoossa, nämä kyseiset menopaluuliput kustansivat kahdelta hengeltä 55 puntaa.

Junamatkan kesto riippui ihan siitä, millä vuorolla lähti. Esimerkiksi menomatkamme kesti 45 minuuttia, kun taas takaisin tullessa menikin sitten jo yli tunti. Kannattaa siis tutkia vuoroja etukäteen, niin säästää aikaa :) Bicester Northin asemalta otimme vielä bussin itse kylään, mutta tähän matkaan ei kulunut enää kuin kymmenisen minuuttia.

Liikkeitä oli hurja määrä, joten sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Eikä kylässä tarvitse nälissäänkään olla, ruokapaikkojakin oli mistä valita. Me kävimme ostosten lomassa myöhäisellä aamupalalla Starbucksissa :)

Mietimme pitkään, viitsimmekö uhrata lyhyestä lomastamme yhden kokonaisen päivän Bicesterille. Itse ajattelin, että höpönpöpön siellä mitään koko päivää mene. Loppujen lopuksi aikaa kului kuitenkin kaiken kaikkiaan 7 tuntia! Hetkeäkään en kyllä kadu kylään raahautumista (poikaystävän mielipide voi tosin olla eri, ei vaan, kyllä sekin siellä viihtyi!), oli siellä niin paljon nähtävää ja tietysti ostettavaa ;) Hinnoissa säästi mukavasti verrattuna Suomen hintoihin, omat ostokseni maksoivat alle puolet kotimaan hinnoista!

Tulipas pitkät höpinät, mutta toivottavasti tästä oli hyötyä Lontoon matkailijoille ja kenties Bicesteriin reissua suunnitteleville :) Tiivistettynä suosittelen paikkaa kaikille shoppailun nälkäisille ;)

5 thoughts on “Lontoo päivä 2

  1. Hitsi kun meillä ei riitä aika tuonne,minä ainakin menisin mielelläni outlet kylään mutta muu seurue saattaisi olla erimieltä :D sain sentään puhuttua ne mukaani westfieldin ostoskeskukseen;)

  2. Poikaystävänikin oli alkuun hyvin epäileväinen, mutta onneksi päätimme kuitenkin lähteä ;) Etköhän sinä löydä tosiaan sieltä itse Lontoostakin vaikka mitä kivaa! :) Oletteko monta päivää reissussa?

  3. Kannattaa ehdottomasti käydä joskus, jos tilaisuus tulee eteen! :) Ilmapiiriltään aivan ihana paikka.

  4. Ollaan maanantaista torstaihin :) tuon Westfieldin liike tarjonta ainakin näyttää hyvältä joten eiköhän sieltä jotain ihanaa tartu mukaan ainakin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *