Asu 25.2.

Tässä nopeasti esille asua (ihka ensimmäistä sellaista täällä blogin puolella), jossa olen piakkoin lähdössä ystäväni kanssa kaupoille kiertelemään.

paita/ Massimo Dutti
bleiseri / Zara
farkut / Liu Jo
laukku / Mulberry

Tämän tyyppisessä asussa viihdyn oikeastaan parhaiten! Perussiniset farkut, valkoinen paita ja päälle ehkä vielä bleiseri tai neule :) Paita on jäänyt vähän repsottamaan kuvassa, hovikuvaajani ei vielä oikein ymmärtänyt asukuvaajan tehtäviä ;)

Voi kun tällaisessa asussa voisi jo kulkea ulkonakin! Valitettavasti päälle on kuitenkin heitettävä vielä villakangastakki ja saappaat, ballerina- ja bleiserikelit saavat vielä odotella.

10 thoughts on “Asu 25.2.

 1. Aivan ihana asu! Btw, onko sulla hiustenpidennykset vai onko oma kuontalosi noin mielettömässä kuosissa? Unelmahiukset. <3 Olisko mitään hiustenhoitovinkkejä? :) Vaikka ihan postauksen muodossa!

 2. Kiva kun olet aloittanut blogin! Löysin tänne Annen blogin kautta :)
  Jään kyllä lukijaksi! :) Uusi Mulberry on upea! <3

 3. Todella tyylikäs asu! Näitä päivän asu postauksia voi tehdä useamminkin. :) Blogisi vaikuttaa muuten todella ihanalta, jatka samaan malliin! :)

 4. Voi kiitos! Ihan on oma tukka :) Hmm, enpä tiedä onko minulla mitään varsinaisia vinkkejä, muuten kuin että päähän on iskostunut kampaajan ohjeet proteiinien tärkeydestä hiustenhoitoaineissa ;) Lisäksi leikkaan säännöllisesti hiuksiani, että ne pääsevät taas kasvamaan vahvempina. Katsotaan, jos innostun tekemään vielä postaustakin, kiitos vinkistä! :)

 5. Kiitos kovasti kommentistasi, tulinpa hyvälle mielelle :) Katsotaan, miten noita päivän asu-postauksia innostun tekemään ja miten niitä on aina mahdollisuus kuvata, mutta mukavaa, että tykkäsit! :)

 6. Löysin tänne sun blogiin Lilin (äh toivottavasti nimi meni oikein..)blogin kautta ja onneks löysin! Jään varmasti pidemmäksikin aikaa:) Luin heti kaikki postaukset läpi ja ihanaa uutta luettavaa & seurailtavaa!
  Btw sulla on ihan mielettömän kivat hiukset! Näin anonyyminä vielä mutta kai tässä on kohta pakko tehdä joku tili ja ruveta ihan lukijaksi!

  Ps. Mullakin on ollut jo varmaan kohta vuoden just tuollainen blogihaave kun sulla, jos sitä itsekin vähän rohkastuisi ja todella tekisi sen blogin:)

 7. Voi miten iloiseksi tulinkaan kommentistasi, iso kiitos kehuista! :) Tervetuloa seurailemaan!
  Tee ihmeessä tili, siitä se minullakin lähti Bloggerin bloginperustuspainikkeita tuijotellessa hih. Jos tosiaan blogin perustamisesta olet haaveillut, niin pistähän rohkeasti blogi pystyyn! Itse olen tykännyt tästä aivan älyttömästi :)

 8. Tänne asti välittyi sun iloinen elämänasenteesi, susta huokuu välitöntä positiivisuutta. Jatka samalla linjalla:) Äläkä ikinä kadota kaunista ja aurinkoista hymyäsi!

  Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *