Aamuni

Huomenta! Tällaisissa tunnelmissa kului oma aamuni. Jättimäinen lempikupillinen maitoa kahvilla (ei toisinpäin) ja venyttelyä ja lämmittelyä vällyjen välissä. Voi näyttää ihanalta ja rentouttavalta vapaapäivän aamulta, mutta eheii, se jatkuu seuraavanlaisissa fiiliksissä:

Mukavaa torstaita kaikille! Kestetään tätä pyrytystä vielä hetki, kyllä se kesä sieltä vielä tulee (niinkuin nuo pääsykoekirjatkin viestivät) ;)

6 thoughts on “Aamuni

  1. Löysin tämän sun blogin Annen blogin kautta, ihanaa että laitoit blogin pystyyn! Täytyy jäädä seurailemaan :) Itsekin ehkä (vihdoin)uskaltaudun blogin perustamaan vielä tässä kevään aikana :)

  2. Voi miten kiva, että löysit tänne! Tervetuloa seurailemaan ;) Ja tulehan ihmeessä ilmoittelemaan, jos ja kun pistät blogin itsekin pystyyn! :)

  3. Voi jumatsukka, oletko käynyt Lindexissä katselemassa tuota valkoista “satiini” paitaa? Tänään erehdyin tsekkailemaan ja luoja minkä näköinen se oli.. satiinia nähnykkään. Puuvillainen paita, josta löytyi edestä aika väsyneet röyhelöt :D Piti oikein kaksi kertaa katsoa sitä ja miettiä, että tämäkö on muka se nettisivujen kuvan paita :D

  4. Eikä! En ole vielä sinne asti päässyt, vasta katselin silloin netistä. Tosi harmi jos ei miellyttänyt, sillä kuitenkin oli yllättävän paljon hintaakin, ettei ihan viitsi noin vaan ostaa, jos ei ollutkaan ihan sitä mitä etsi :( Ps. Kiva, että eksyit tänne! :)

  5. Kiitos kuuluu Chanelille ;) Sävy on Ballerina, ehdoton lempparini! Kaiken lisäksi laatu on ehkä paras kokeilemistani kynsilakoista, pysyy hyvin kynsissä ja lakka kestää paakkuuntumatta melkeinpä viimeiseen pisaraan asti. Hintansa arvoinen siis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *